Бебешка козметика Tiddley Pom Baby Spa

май 01, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Един от първите подаръци за бебка е от Tiddley Pom Baby Spa. Зарадваха я с прекрасен стартов комплект за новородено, който съдържа душ гел за коса и тяло, успокояващ лосион за тяло, масажно масло и балсам при зачервяване и подсичане. Изключително чиста сертифицирана натурална козметика, която ще се одобри от бебешката кожа. Комплектът съдържа всичко необходимо за бебешката кожа. Това, което веднага ми хареса са красивите опаковки, които са с помпичка и са супер удобни за използване. А също така могат след това да се заредят и използват отново и отново. Друго, което е чудесно е, че всички продукти на Tiddley Pom Baby Spa са произведени от натурални съставки без изкуствени консерванти, изкуствени оцветители, парабени и нефтени продукти, алкохол и парфюми. Голяма част от суровините са добити от екологично земеделие.
Душ гелът за коса и тяло с лавандула и лайка е нежен и деликатен, ухаещ успокояващо на лавандула. Измива, като не изсушава кожата, а я оставя мека и хидратирана.
Лосионът за тяло с лавандула и лайка също е чудесен продукт. Много малко количество е нужно, за да хидратира и омекоти кожата. Нанасяме навсякъде и попива бързо, като не оставя мазни следи.
След всяка баня нанасяме масажно масло. Това наистина е страхотно и откакто го имаме използваме само него. Смес от кокосово масло, кукуи, касис, нар и арганово масло. Хидратира чудно и не оставя мазни следи. Харесва се от бебка и винаги се наслаждава като я мажем с него.
Когато има нужда, използваме и балсама при зачервяване и подсичане. Нанасяме го най-вече в областта на пелените. С масла от лайка и лавандула. Хубаво успокоява раздразнената кожа и зачервяванията минават с няколко нанасяния.

Пробвали ли сте ги? Определено трябва да го направите.
Можете да разгледате и поръчате комплекта на: https://www.tiddleypom.bg/product/koplekt-4-stapki

Целувки и до скоро!



0 коментара: