Nature of Agiva Detox Charcoal мицеларна вода, маска за лице и измиващ гел

май 30, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Ето още няколко нови продукта от Nature of Agiva. Те са от серията Detox Charcoal и са с розова вода и активен въглен.

Първо премахвам грима с мицеларната вода. Пише, че е с добавено детокс действие. Почиства отлично без да е нужно да изплаквам след това, защото не остава следи по кожата. Не дразни очите и е много лека и приятна. 

След това нанасям от детоксикиращата маската за лице. Използвам я по различни начини. Може да се използва по три начина: 1. За ежедневно измиване на лицето – нанасям върху влажна кожа, масажирам леко и изплаквам. 2. Ексфолиант с глина – нанасям върху лицето като с кръгови масажиращи движения и изплаквам. 3. Маска с глина – 2-3 пъти седмично – нанасям върху лицето, като избягвам зоната около очите. Оставям да подейства няколко минути и изплаквам кожата.

Накрая измивам лицето с 3в1 измиващия гел. Един продукт с 3 действия: 1. Измива 2. Дегримира 3. Детоксикира. Нежен към фината кожа на лицето, не дразни очите. Активният въглен почиства в дълбочина, абсорбира токсините и стяга порите за свежа и сияйна кожа. Обогатен с розова вода за допълнително хидратиращо действие. Нанасям и нежно масажирам върху мокро лице, след което отмивам с хладка вода. Кожата остава много свежа и гладичка. Много хубав почистващ гел.

Кой от трите продукта бихте пробвали вие?
Можете да ги откриете на https://natureofagiva.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: