Palmer's - шампоан с кокосово масло и крем за ръце с какао

май 07, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

 

Днес ви показвам два продукта на Palmer's. Отдавна не бях ползвала нещо тяхно и веднага, щом видях, че имат нови неща, ми се прииска да опитам нещо. Досега бях пробвала само грижата им за кожа, сега реших да заложа на шампоан и крем за ръце. Две неща, които използваме постоянно у дома. 

Шампоанът е с кокосово масло и таитянско масло от маной, подходящ за възстановяването на суха, изтощена и боядисвана коса. Деликатно почиства, като едновременно запазва естествения баланс. Богат на сурови естествени съставки, които подхранват и хидратират косъма в дълбочина от корена до върха. Предотвратява накъсването. Богат на протеин и кератин спомага за подсилване и укрепване на косъма. Изключително подходящ при третирана и изтощена коса. Придава жизненост и блясък. Без парабени, сулфати, фталати, минерално масло, глутен, оцветители! Консистенцията му е гъста, млечнобяла, с разкошен кокосов аромат. Прави супер пухкава гъста пяна с нежен кокосов аромат. Измива много добре косата и оставя лъскава, мека и блестяща. Препоръчвам го, на вас също бързо ще ви стане любимец.

Другият продукт, който имам е концентрираният крем за ръце с какао и витамин Е. С оригинална наситена формула, богата на какаово масло. Добър за много суха кожа, изключително подходящ за ръце, лакти, пети и колена. Действа, като защитна бариера с текстурата си, дълбоко хидратира и подхранва, прави кожата мека и гладка. Подходящ за употреба след излагане на слънце или вятър. Мигновено се разтапя върху кожата и попива в дълбочина, като я предпазва и хидратита за 24 часа. Без парабени и фталати. Има гъста текстура с уникален какаов аромат. При разтриване между ръцете, се разтапя и след кратко изчакване се абсорбира напълно без да оставя мазни следи. Омекотява разкошно и оставя лек приятен аромат. Харесва ми това, че е необходимо малко количество, че омекотява трайно, както и вълшебният аромат, който оставя.

Споделете ми имате ли си любим продукт на и кой е той.
Можете да разгледате и поръчате на https://www.palmers.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: