Необходими продукти за пътуване с бебе

май 18, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Вече излизаме навън с бебка всеки ден и е супер забавно. На нея много й харесва. В повечето пъти си спинка, но понякога е будна и гледка. Първите дни беше истинско приключение, докато свикна да я изкарвам, но вече свикнах. Представям си колко забавно ще е, ако трябва да отидем на почивка с нея. Разбира се, вече сме запланували кратка лятна почивка с нея. Вече ще е по-голяма и се надяваме да мине добре. А ето и някои от нещата, които според мен са задължителни, когато пътуваме с бебе.

На първо място това са пелените. Разбира се, за къде без тях? Вече сме на номер две и определено много бързо преминахме от единичка към двойка. Запасила съм се с голямо количество с номер две и се надявам все пак да ги изразходваме, защото много бързо се преминава и към трети размер. Наскоро разбрах, че е време да се смени номера на пелената, ако пъпа остава отвън. Това значи, че вече са малки. В момента използваме еднократни пелени на Kolorky, които са със супер забавни, весели и интересни принтове. Много ми допадат и определено искам да взема от всички принтове за бебка. Бях с тях и в родилното и много им се кефеха всички. Сега избрах тези с дъга и тези със сърца. Кой принт ви допада повече?

Друго, без което не можем е някаква залъгалка. Обикновено си носим биберона навсякъде с нас и е нещото, без което бебка, (а и ние, когато нададе вой) не можем. Освен биберони, че сме се запасили със завидно количество биберони на различни марки, имаме и няколко дрънкалки, с които забавлявам бебка. Също така харесах и няколко гризалки, една от които е тази на Canpol babies.

Все още не съм купила повивалник. Взимам еднократки подложки за смяна на пелените. Доста бързо обаче се захабяват, защото често се случва при смяната на памперса да ги изцапаме. Сега взех една много готина на T-Tomi, която се пере и позволява да се използва многократно. Идеална както за смяна на пелените навън, така и да я носим с нас на почивка или при гостувания извън дома. Лека, компактна, удобна за употреба. Също така е и с красив дизаин. Мисля да си взема още една дори. Произведена е от фин и приятен материал и винаги ме улеснят при смяната на пелената.

Друго, което носим задължително, когато излизаме са сухи салфетки и мокри кърпички.

Ако пък ще пътуваме с бебка, носим още резервни дрешки и одеалце.

Разбира се, не трябва да забравяме и бебешката козметика.

Целувки и до скоро!

0 коментара: