Welcome to Beauty Land Shops

октомври 21, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Добре дошли в розовия свят нa козметиката. Определено Beauty Land Shops е място, на което могат да се намеярт толкова сладурски неща на едно място. Мхм, само като чуеш марките, които предлагат и ти става едно хубаво розовко и толкова ароматно. Victoria's Secret, Bath & Body Works, theBalm, REN, Payot, IMAGE Skincare, Anastasia Beverly Hills и още много, много. Имам си няколко неща от тях и бързо ви ги показвам.
Антибактериалният спрей Victoria's Secret PINK Hand Sanitizer Spray е в много сладка опаковка, която обичам да си нося в чантата. Нежен и мек към кожата на ръцете, но безпощаден към бактерии и вируси. Без аромат.
Тук имаме и още нещо на Victoria's Secret. Bombshell Body Leg Lust е оцветен крем за крака. За първи път го виждам и ми се стори много готин. В първия момент помислих, че е лосион за тяло, а се оказа крем за крака, който ги омекотява и ги оставя блестящи. Има ролер, който се плъзга по кожата на краката и ги оставя озарени с нежен златист блясък с готин аромат на кокос. Оределено е интересен продукт и ще е топ за лятото.
Веднъж се каних да си купувам тонирания крем за лице Payot Uni Skin CC Cream SPF 30, но се отказах. Сега го опитах и ми допадна. Нанася се лесно и равномерно. Хидратира кожата доста добре. Изравнява тена, озарява и прикрива съвсем леко недостатъците. Има и още едно предимство - SPF 30 защита от слънчевите лъчи. Сред състава му са: невен, кресида, киви. Без парабени, оцветители и изкуствени ароматизатори.
Червилото theBalm Meet Matt(e) Hughes е мега яко, като всичко на theBalm, разбира се. Моето е в цвят Honest. Чудесен оранжево-кафяв цвят за ежедневието. Супер пигментирано и с аромат на ванилия и мента. Много ми харесва как се усеща върху устните. Има матов завършек, без да изсушава устните. Определено ме впечатли дълготрайността му. Със сигуност ще си взема още цветове.
Иии най-готиното оставих за накрая. Това е палитрата Appetit на theBalm. Опаковката е картонена и много, много весела. Съдържа 9 супер яки матови и перлени нюанса, които вече пробвах. Много наситени и добре пигментирани. А самите цветове са топ за мен. Точно такива харесвам за създаване на дневен грим. Перфектната палитра.
Всички продукти ще намерите в сайта на https://beautylandshops.com/. Определено ще си харесате нещо и вие.
Споделете дали сте пробвали някой от продуктите или кой бихте пробвали вие.

Целувки и до скоро!

0 коментара: