CHI Keratin Shampoo & Conditioner

октомври 25, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Имам каквото искам за моята коса, а именно продуктите на CHI от тяхната кератинова серия. Съдържат кератин, арганово олио, олио от жожоба, копринен протеин. Грижат се за косата, като я възстановяват, хидратират, дават блясък, мекота, еластичност и предотвратяват накъсването й. Много подходящи за всички блондинки, както и за такива като мен, които изправят косата си. Шампоанът CHI Keratin Shampoo е с млечна, а балсамът CHI Keratin Conditioner - с гъста бяла текстура. И двата продукта имат невероятен аромат, на който след това ухае косата. След тях косата изглежда здрава, силна, супер блестяща и жива. Просто са стрхотни продукт и ви ги препоръчвам, за да видите, че и вие ще ги харесате. 

И още нещо - ако си търсите много лек лак за коса, който просто да фиксира леко косата и да й даде допълнителен блясък и гладък финал, този е супер.

Просто съм влюбена в продуктите на CHI и се радвам, че най-после опитах и тяхната кератинова серия. Можете да я откриете на https://zlatokoska.com/, където има и много други продукти на CHI.

В момента има голямо намаление на тяхната детска серия Little Green, която е с деликатни съставки и отлична за бебета и деца.

Целувки и до скоро!




0 коментара: