Eucerin DERMOPURE Serum & Fluid against acne marks

октомври 22, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Иновациите и изненадите от Eucerin не спират до тук. Сега ни изненадват с два нови продукта от серията DERMOPURE. Това са Eucerin DERMOPURE Serum & Fluid against acne marks. Подходящи за всички, които имат белези, които са останали от акне. Още една доста неприятна тема, която обаче със сигурност е засегнала доста от нас. Серумът и флуидът са чудесни продукти за ежедневието. Леки и не утежняващи или омазняващи кожата. Напротив - оставят кожата чудесно матирана и свежа. Регулират себума, ефективно контролират лъщенето и намаляват интензитета на петната след акне. Допълват се чудесно и работят още по-ефикасно, когато се прилагат в комбинация. Нанасям ги сутрин, като първо поставям от серума, а след това от флуида. През целия ден кожата ми изглежда перфектно и я чуствам такава. Чудесна иновация, която ще ни помогне да изчистим петната от лицето си.
Серумът Eucerin DERMOPURE е с тройно действие. Съдържа съставката Thiamidol, която действа срещу хиперпигментацията. Освен това има и салицилова киселина за намаляване на пъпките, както и Licocalcone A за предотвратяване по-нататъшната поява на пъпки и несъвършенства.
Другият продукт Защитаващият флуид Eucerin DERMOPURE SPF30 се грижи за предотвратяване потъмняването на белезите след акне в резултат от излагане на слънце, докато контролира лъщенето на кожата. Съдържа ефективни филтри срещу ултравиолетовите лъчи тип A и B за слънцезащитен фактор 30. Антибактериалният декандиол помага да се предотврати появата на нови пъпки, а Licochalcone A успокоява раздразнената кожа.
Много по-добри резултати ще постигнете, ако ги използвате заедно. Можете да ги откриете по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: