Mi Amante Ella Renew Boutique Hair Cream & Emergency Room Hair Mask

април 23, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Два от най-розовите и яки продукти на Mi Amante, с които косата ви ще празнува всеки ден. Не за първи път опитвам техните неща и винаги си е супер кеф да се използват. Вие кое бихте грабнали? Кремът Ella или маската за коса Emergency Room? Което и да изберете определено няма да сгрешите, а в комбинация са мега добри.


Луксозен крем за коса Mi Amante Ella Renew Boutique Hair Cream 
Кремът за коса Ella Renew Boutique Hair Cream бързо се превърна в една от любимите ми стъпки в грижата за косата ми. Тубичката му е много удобна, а и този розов цвят е мега готин. Пише, че е подходящ за всеки тип коса. Консистелнията му е под формата на лек бял крем с изключително екзотичен аромат, който се запазва върху косата след нанасяне. Изобщо не е мазен, лепкав или тежък. Специалната му формула е обогатена с пантенол и ленено семе, които се грижат за оптималното здраве на косата. Пантенолът подобрява структурата на косъма и придава диамантен блясък и плътност. Екстрактът от ленено семе, богат на мастни киселини, омега 3 и омега 6, запечатва кутикулата на косъма и осигурява гладкост, бласък и мекота. Може да се използва по три начина.
Първият е като маска, която да оставим да подейства 3-5 минути и да изплакнем.
Вторият - като еликсир преди изсушаване, който се нанася на влажна коса и стилизира по желание. А третият начин е като стилизант, поставен на суха или влажна коса преди стилизиране. 
Аз го използвам като еликсир преди изсушаване, като нанасям върху влажна коса само по дължините. Поставям малко количество, но дори и да прекаля той успява да попие в косата и да не я утежни по някакъв начин. Невероятният аромат се разнася навсякъде в стаята и се усеща дълго след това върху косата. Прави косата уникално мека, нежна и блестяща. Определено много харесвам начина, по който изглежда след този крем. Със сигурност ще си го взема отново след края на тази опаковка. Кой би отказал по-здрава и сияйно изглеждаща коса?
Маска Emergency Room Mask
Маската Emergency Room Mask е другият супер готин розов продукт, който не спирам да използвам в последно време. Текстурата й мога да определя като супер пухкава, а бонбонено розовият й цвят и сладкия аромат са неустоими. Тя е създадена за всеки тип коса, от естествена до силно третирана и увредена. Специалната система от кондиционери обгрижват и запечатват косата. Попълва разрушените нишки на косъма, придавайки отново здрав и гладък вид на кутикулата. Има за цел да уплътни, хидратира и подхрани косата, без да я омазнява. Придава й огледален блясък и копринена мекота. Нанасям я след измиване на косата с шампоан и я оставям да подейства 5-10 минути, след което изплаквам. Косата остава супер мека, и нежна, чудесно подхранена и жива.

И двата продукта можете да откриете на https://miamantehair.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: