Boutique Mandarin, Basil & Grapefruit Hand & Body Lotion and Hand Wash

април 24, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Вярвам, че във всяко нещо, което ни се случва трябва да търсим позитивното. Ето, например, извънредното положение ни научи да си мием ръцете по-често. И с това да откриваме нови и все по-готини аромати, на които да ухаем и носим след себе си по цял ден. Моят нов аромат е на сочна мандарина, свеж босилек и акцент на грейпфрут. Плодов и същевременно изтънчен. Не е нужно дори да казвам, че комбинацията е велика, нали? Един чудесен лосион за тяло и ръце и сапун на английската марка Boutique. Сладката, сочна мандарина ще ви достави релакс и спокойствие. Живият аромат на свеж босилек и акцентите на месест грейпфрут освежават и ободряват сетивата, което ще ви създаде добро настроение за целия ден. 

Boutique Mandarin, Basil & Grapefruit Hand & Body Lotion
Лосионът за тяло е истинско блаженство за кожата. Нежната му текстура с невероятен аромат се топи върху кожата, оставяйки я да се чувства копринено мека и да мирише божествено.

Boutique Mandarin, Basil & Grapefruit Hand Wash
Докато сапунът измива изключително нежно, разпръсквайки чудесния аромат около мен и оставяйки го по ръцете ми. 

Два чудесни продукта на английската марка Boutique, която от съвсем скоро може да се намери и в България. Определено ще опитам и неща от другите им две серии - тази с амбър, мускус и ванилия, както и другата с нероли, круша и хедихиум. 
Можете да ги разгледате на http://intelpharm.com, а ето къде ще ги откриете - http://intelpharm.com.

Целувки и до скоро!

0 коментара: