EcoSpa Skincare Products

април 19, 2020 Maia Georgieva 0 Comments



Ммм, дааа, говори ми за карамел и вкусно ухаещи и изглеждащи продукти. EcoSpa са ни приготвили толкова изклушаващи неща, с които е побъркващо готино да си вземеш душ. Като започнем от карамелено ухаещия захарен скраб за тяло, преминем през душ гела със златист цвят и стигнем до пухкавия крем за тяло. 

Душ-гел Мед и мляко


Душ-гелът с мед и мляко веднага грабна вниманието ми и нямах търпение да го пробвам. През опаковката се вижда колко готин златист цвят има и именно той ми хареса. Консистенцията му е доста гъста и с наситен меден аромат. Пише, че съдържа екстракти от мед и мляко. Без сулфати и синтетични пенители е. Подходящ е за измиване на тялото и лицето. Може да се използва и от хора с чувствителни кожи. Почиства изключително, изключително нежно и има лек пилинг ефект. Просто е толкова деликатен и мек. Оставя кожата отлично почистена, без да е изсушена.


Златен скраб с карамел 
Сред скрабовете за лице и тяло на EcoSpa определено ме съблазни този с карамел. Изобщо не сгреших в избора си. Просто превъзходен продукт, който много се радвам, че опитах. Опаковката му е с изчистен дизайн, но същеременно много красива. Нанасям го върху мокра кожа с леки, масажиращи движения, до разтварянето на кристалите, след което изплаквам обилно с вода. Кожата ми става невероятно гладка с него. Страшно много се зарибих по карамеления аромат и превъзходната тестура със златисти частици. Много нежно отстранява несъвършенствата по кожата и я оставя прекрасно мека, гладка и чудесно хидратирана. 

Крем Липов цвят
След баня нанасям от техния овлажняващ, хидратиращ и успокояващ крем с липов цвят. Той е с мека текстура и подхранващ ефект. Специално формулиран за чувствителна кожа. Съдържа екстракт от липа, който има успокояващи и релаксиращи ефекти. Може да се нанася и върху тялото и върху лицето. Аз го използвам предимно върху тялото с леки масажни движения. Има много нежен и отпускащ аромат на липа, който е чудесен за след баня. Кара те да се отпуснеш и да ти е още по-приятно след баня. 

Опитвали ли сте неща на EcoSpa? А кое от трите ви звучи най-примамливо? 

Целувки и до скоро!

0 коментара: