The Body Shop Christmas Gift Box Mango Collection

януари 04, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Първият козметичен пост в блога за тази година ще бъде за един от коледните подаръците, които получих. Това е един великолепен комплект на The Body Shop. Бях влязла в магазина им, за да разгледам коледните предложения, които имат и не излязох докато не подуша ароматите им и не разгледам всичко. Наистина божествени аромати и текстури и то в мноого готини празнични опаковки. Изглежда приятелят ми е видял колко много им се кефя и е решил за Коледа да ме изненада именно с нещо тяхно. Определено уцели в десятката и успя да ме изненада и зарадва. 
Комплектът е в много красива празнична кутия. Избрал ми е продуктите да са от серията им с манго. Обогатени със свежия, сладък аромат на сочни плодове манго, узрели под топлото слънце на Индия, продуктите правят кожата гладка и мека. Комплектът съдържа душ гел 250 мл, масло за тяло 200 мл, ексфолиант за тяло 50 мл, крем за ръце 30 мл, спрей за тяло 100 мл, гъба за баня.
Веднага се намазах с кремчето за ръце и продължавам постоянно да го правя. Има нежна пухкава текстура, която веднага попива в кожата и я прави много нежна и уханна. 
Душ гелът е с гъста гелообразна текстура и уникално наситен готин аромат на манго. Прави мека ароматна пяна и измива прекрасно без да изсушава кожата. 
Захарният ексфолиант за тяло е с мекичка консистенция и много нежни частици. Прави кожата супер мекичка и прекрасно овлажнена. 
Маслото за тяло е възхитително. Просто съм влюбена в техните масла за тяло. Толкова хубава остава кожата след тях. Моето е гъста текстура като на масло в прасковен цвят. Направо се топи изпод пръстите ми. Много нежна и с прекрасен сладникав ненатрапчив аромат на манго. Нанасям го по цялото тяло след баня и оставя кожата прекрасно омекотена без да я чувствам прекалено тежка или омазнена. Попива хубаво. Кожата е с копринена мекота и много нежна ухаеща. 
Накрая завършвам със спрея за тяло. Изглежда супер луксозно заради стъкленото си шишенце и определено много ми харесва. Уханието е като на останали продукти от серията. След напръскване в началото се усеща по-силно, сладникаво и осезаемо, а след това може би свиквам с аромата и не го усещам толкова интензивно и наситено. Спрейчето е прекрасно за освежаване. Също така е чудесно допълнение към цялостната грижа за кожата и прави уханието, което кожата излъчва още по-наситено и дълготрайно. 
Всички продукти са уникални, оставящи кожата вълшебно мека и вкусно ухаеща на сочно манго. Цената на комплекта е 69.90лв. и може да бъде намерен в магазините на The Body Shop, както и он-лайн тук
Кой аромат бихте грабнали вие?

Целувки и до скоро!

0 коментара: