Orofluido Beauty Elixir

януари 23, 2020 Maia Georgieva 5 Comments

Хей, здравейте!
Днес реших да ви покажа един много симпатичен комплект на Orofluido Beauty Elixir, който включва маска и олио за коса. Препоръчвам да ги опитате, ако вашите маска или олио за коса са ви на привършване. 


Олиото съм го имала няколко пъти и неведнъж съм ви го хвалела колко е готино. За мен това е емблематичният продукт на марката, с който я свързвам. Не случайно го определят като "храна за косата". Все още продължавам да го харесвам. Подходящо за всеки тип коса и всички, които се стремят към блестяща, копринено мека коса. Плътна, гъста текстура с леко ориенталски аромат. Изключително бавно и готино се излива от бутилката. Първо го разтривам между дланите си, а след това го нанасям по дължините. По принцип го нанасям върху още мокра коса. Изключително икономично е и бутилката от 100 мл може да ви стигне дори и за година. Бързо се абсорбира и е леко. Не остава лепкаво или мазно и по никакъв начин не утежнява косата. Работи чудесно за косата, като омекотява, дава блясък и я прави лесна за разресване. 
 За първи път опитвам нещо различно от олиата за коса на марката. Маската за коса е в готина оранжева пластмасова кутия от 250 мл. Консистенцията й е гъста, кремообразна, със светло жълт цвят и съвсем деликатни златни частици. И тя има лек, приятен ориенталски аромат. Още като я отворих, ми заприлича на маската за коса на L'Oréal Professionnel от серията Absolut Repair Gold, която използвах лятото. Просто текстурите им са много сходни, с почти еднакъв цвят, както и златните частички. Използвам я отскоро и тепърва предстои да й се накефя максимално. Освен с маска, има комплект с маслото за коса + шампоан, който също е супер. Цената им в parfimo.bg е по 23-24 лв. Освен това можете да разгледате и нещата на calvin klein в сайта.
Целувки и до скоро!

5 коментара: