Panthenol Extra CC Day Cream

януари 08, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, хей, как сте?
Днес ще си поговорим малко повече за един прекрасен продукт на Panthenol Extra. Това е техният CC дневен крем, който до колкото разбрах бързо се е превърнал в един от най-продаваните им продукти. Докато се гримирах тази сутрин се сетих, че все още не съм ви го показала и затова веднага се поправям.
Доста често го използвам и най-вече за работа или разходка. Изобщо в случаите, в които искам бързо да се оправя и да изляза. Както и когато не искам да слагам толкова грим, а просто леко да се поосвежа. Не само се нанася лесно, но и стои много естествено и почти не се усеща върху лицето. Супер е, ако и вие искате нещо по-леко за ежедневието. Отлично замества фон дьо-тена ми, защото има много хубаво покритие. Пише, че изравнява тена, коригира кафявите петна и несъвършенствата, и предотвратява появата на нови. Кожата остава хидратирана и освежена, показвайки сияещ и здрав. Още нещо много готино е, че има и SPF15, който защитава кожата. 
Текстурата му е като на не много гъст, лек, немазен крем с цвят. Има много приятен аромат, който усещам докато го нанасям. Пише, че е хипоалергенен некомедоногенен продукт, тестван върху чувствителна кожа. Не съдържа парабени и алергени. Предлага се в два цвята, които са универсални - един за светла и един за тъмна кожа. В момента използвам светлия цвят, а за лятото, когато имам тен, по-подходящ ще е тъмният. По-светлият е с чудесен жълтеникав, бежов, неутрален подтон. Точно такъв, каквито обичам да бъдат и фон фьо-тените ми, а не с розов подтон. Въпреки че няма цветове измежду които да избирате и двата са ми супер на сърце. Стоят естествено и не като маска. Тубичката е супер готина, много ми харесва изчистения дизайн. Лесно се взема от продукта, като просто изстисквам от нея. Нанасям го, както с ръка, така и с бюти блендер. Идея повече ми харесва нанасен с бюти блендер. Разнася се лесно и много бързо благодарение на течната си и готина текстура, която не е суха и матова. Лицето изглежда супер glowy и healthy. Харесва ми начина, по който стои върху лицето ми сякаш нямам грим, но същевременно тенът е изравнен и недостатъците са прикрити. Ако имате по-мазна кожа, можете отгоре да минете леко с четката с пудра, а след това да продължите и с бронзанта и ружа. Аз не винаги го правя, защото кожата ми не се омазнява толкова. Но понякога, ако знам, че ще трябва да съм гримирана повече часове, лекичко запечатвам с пудрата. Препоръчвам го на всички, които обичат такива по-леки кремчета с цвят. Суперско е!
Можете да го намерите на: https://www.facebook.com/pg/PremiumHealthProductsBulgaria 


Целувки и до скоро!

0 коментара: