Запознайте се с умната гривна Xiaomi Mi Band 4

септември 17, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


След като всичките ми колежки имат смарт часовници, нямаше как и аз да не се сдобия с един. Избрах това да е Xiaomi Mi Band 4  - най-новата смарт гривна на бранда, която излезе само преди няколко месеца и е мега умна, със супер готини функции. 
Смарт гривната изглежда уникално яко и модерно. Много си я харесвам и си я нося с удоволствие. Дори, ако се случи да я забравя у дома, ми липсва на ръката. Дизайнът й е изчистен. Дисплеят е достатъчно голям, плосък, напълно опростен и е тъч скрийн. Включва се само с размърдването на ръката. Не е необходимо да се натиска копче. Можете да изберете измежду много предложени тапети и да поставите този, който най-много ви допада. Аз си избрах с тази симпатична котка. А има и стандартни, които показват само часовника. Каишката е гумена, лека, усеща се удобно на ръката и лесно се регулира. Има достатъчно дупчици и може да се постави да стои добре дори и на много слаба ръка. Гривната е супер лека - само 22,1 грама. Моята е с черна каишка, но се предлагат най-различни цветове. Ако ви омръзне тази, можете да си изберете и вземете нов цвят и да си я смените. Изважда се много лесно от каишката, а след това се поставя на зарядното. Пристига заедно с каишка, зарядно и ръководство за употреба. Зарежда се с USB кабел, който можете да включите към лаптопа или зарядното на телефона си. Зарежда се напълно бързо, а след това батерията издържа около 20 дена, зависи все пак колко го ръчкате.
Друго, което много ми хареса в нея е, че е водоустойчива и дори и да я намокриш, това по никакъв начин няма да я повреди. Можеш да се къпеш с нея, да я напръскаш, да плуваш в морето с нея. Дори и случайно да я потопите някъде, тя ще си е ок след това. Xiaomi Mi Band 4 се отличава от много други подобни гривни, защото издържа на налягане, равностойно на дълбочина от 50 метра. Тя се характеризира с водоустойчивост 5 ATM. 

Смарт гривната е наистина много умна и супер функционална. Може да мери крачки, изминато разстояние, пулс, скорост и какво ли не. Изобщо следи всичко, което правя през деня, а след това мога да погледна данните от часовника. От него научавам колко крачки съм направила за деня, какво разстояние съм изминала, както и колко калории съм изгорила. Също така има фукция, която ти напомня, че е дошло време за почивка. Измервам пулса си с нея и след това го запаметява. При следващо измерване, първо ми показва какъв е бил при последното измерване. Следи какъв е бил съня ми, както и си настройвам аларма, която да ме събуди. Показва какво е времето в момента. Изписва къде се намирам, както и дали е слънчево, облачно, дъждовно и колко градуса е в момента. Има и спортен режим, който обаче все още не съм изпробвала. Виждам, че ще отчита време, разстояние, скорост и сърдечния ритъм по време на бягане навън, на пътека, колоездене, вървене, плуване.

Практична още, защото виждам всякакви известия, получени от телефона ми. Свързват се чрез Bluetooth връзка и освен на телефона, получавам всички обаждания и съобщения и на гривната. Ако някой ми позвънява, часовникът започва да вибрира и на дисплея се изписва кой ми звъни. А ако имам съобщение пък, мога да го прочета от дисплея.  Изписва кой ми е писал и какво. Редовно проверявам съобщенията си през него и готиното е, че на секундата успявам да видя, че някой е писал. Мога да проверя последните си пет съобщения, а ако текстът им надвишава размера на дисплея, с натискане на един бутон преминавам към следващата страница – поддържат се 3 страници.

Моята е от www.banggood.comПристигна много бързо и съм доволна от доставката и обслужването. Цената й е $49.99. От сайта предоставиха код за отстъпка, с който можете да я купите само за $28.99. Използвайте кода BGM428, който важи до 09.30. За още отстъпки - Banggood coupon : http://bit.ly/2klvViB


Вие бихте ли си взели Xiaomi Mi Band 4 и коя нейна функция ви хареса най-много?

Целувки и до скоро!

0 коментара: