Pharma Hyaluron Nude Perfection, Mascara Med Curl&Volume & Mascara Med Ultra Boost

септември 04, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Привет на всички!

Запознайте се с новите попълнения на Pharma Hyaluron - тониращ анти-ейдж флуид с SPF20 Nude Perfection и двете спирали Mascara Med Curl&Volume и Mascara Med Ultra Boost.


Супер много исках да пробвам тониращия анти-ейдж флуид Nude Perfection. Можете да избирате измежду трите вида в зависимост от тона на кожата ви - за много светла кожа, за светла кожа и за матова кожа. Моят е за светла кожа. Притежава SPF20, което също е чудесно. Това е 2 в 1 продукт, който се грижи за кожата и същевременно придава лек цвят. Съдържа фармацевтичен хиалурон и витамин А, не съдържа парабени. От една страна помага на кожата отвътре като осигурява дълготрайна интензивна хидратация, изглажда бръчиците, редуцира появата на нови бръчки, кожата е по-гладка и мека. А от друга страна има и лек цвят, който коригира несъвършенствата, изравнява тена, придава блясък и свеж и младежки вид за естествено подчертана красота.

Този продукт е напълно достатъчна грижа за кожата сутрин. Не е нужно да се използва нито дневен крем, нито фон дьо тен, защото флуидът дава всичко необходимо. Както грижа за лицето, така и изравнен и красив цвят на кожата с естествен завършек. В първия момент доста се зачудих дали този цвят ще ми пасне. Останах много приятно изненадана от начина, по който се преобразява цветът на флуида и придобива точно пасващия на моята кожа цвят. Консистенцията му е кремообразна, не много плътна, с приятен деликатен аромат. Има млечно бял цвят, в който могат да се забележат малки кафеви сферички. Всъщност това са микро пигменти. Когато започна да разтривам флуида по кожата си, посредством топлината, те се разварят и започват да се адаптират към естествения цвят. Така цветът се слива идеално с тона на кожата ми. За първи път виждам подобна технология за адаптация към цвета и съм впечатлена. Дава лека до средна покривност. Стои естествено и се усеща много леко и приятно върху лицето. Изобщо не стои тежко или мазно върху лицето, не се впива в линиите. Дори бих казала, че давасъвсем леко озаряване и блясък на кожата. Прекрасен флуид и ще си го взема отново. Идеален ми е за всекидневието, когато искам нещо съвсем леко, с което кожата ми да диша. Освен това нещо лесно и бързо за нанасяне сутрин, когато бързам, а и стоящо естествено върху кожата ми. 

Цената е 32.89 лв./50 мл.


Спиралите са в много готини опаковки - с уникални извивки и в ярки блестящи металичесни цветове. На вас харесват ли ви дизайните им? По принрип изобщо не обичам да отварям и използвам няколко спирали наведнъж, но сега не се стърпях. Исках да видя ефекта и от двете и да ви разкажа малко повече. Преди време със сестра ми използвахме първата им спирала - Mascara Med XL Volume. Миглите определено оставаха доста по-черни след премахването й. Тези отново имат същия ефект. Предлагат се само в черен цвят и имат за цел да потъмнят естествения цвят на миглите и с всяко следващо използване те да стават все по-наситено черни. Също така подпомагат естествения растеж на миглите и ги укрепват и подхранват. С фармацевтичнен хиалурон, пантенол и обогатени с растителни съставки.
Първата спирала от двете, която пробвах е Mascara Med Curl&Volume. Тя обещава естествено извити мигли и до 10х повече обем. Опаковката й е жестока. Металическа, бляскава, светло лилава. Краят й емного интересен - издължен, тънък и извит. Четката е силиконова, леко извита. с множество бодлички със средна дължина, подредени в редички. Обичам да нанасям два, дори и три пласта, като това не сплъстява миглите. Дори следтова я усещам много леко. Миглите са добре разресани, издължени и с наситен черен цвят. Като цяло придава един много естесвен завършек и миглите не стоят напластени, тежкии драматични. Чудесна е за ежедневеито, ако не искате прекалено подчертани мигли и ще се хареса на тези, които харесват по-естествения "грим без грим" вид. Цената й е 24.98 лв.
Mascara Med Ultra Boost е спирала с екофибри до 12х повече обем, плътност и дължина. Опаковката й е в уникален розов металически цвят. Дръжката й е удобна за захващане. Четката е силиконова, дълга, права и има конусовидна форма. Бодличките са много, със средна дължина и гъсто разположени. Много бързо свикнах да я използвам и успявам с лекота да я поставя. Благодарение на по-тесния връх на четката успявам да я нанеса прецизно и без изцапване и по долните мигли. По принцип обичам да я нанеса два пъти. Постига се хубав резултат с много хубви обемни, плътни, извити мигли с наситено черен цвят. Не се рони и размазва. Също така се разбра отлично с лещите ми и не ми дразни. Определено тази спирала ми е любима сред трите, които съм опитвала на Pharma Hyaluron. Цената й е 26.98 лв. 

Благодаря на Pharma Hyaluron  за предоставените продукти. Всички те могат да се намерят по аптеките, както и он-лайн.

Целувки и до скоро!

0 коментара: