Revlon PhotoReady Candid

септември 16, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Всички ние, които обичаме перфектната кожа няма как да не се зарадваме на новата серия на Revlon PhotoReady Candid. Ето, че най-после е в България и можем да й се насладим. Включва три продукта - фон дьо тен, коректор и пудра. Всички те са в чудесни бежови, много стилно изглеждащи опаковки. Нещото, с което са по-различни и ме впечатлиха е, че ни помагат да защитим кожата си от вредните влияния като замърсяванията и синята светлина. Знаете ли какво представлява синята светлина? Това е светлината, която излъчват компютрите, телефоните и таблетите. Тя прониква по-дълбоко в кожата, отколкото UV лъчите и може да причини преждевременно стареене на кожата. Формулите на продуктите са вдъхновени от грижата за кожата. Имат антиоксидантно действие и съдържат съставки, предпазващи от синята светлина. Продуктите са обогатени с Vitamin E и не съдържат фталати, синтетика, изкуствени аромати, изкуствени оцветители, мазнини, изобщо неща, от които просто не се нуждаем. Изпробвах и трите продукта и се оказаха чудесни за създаване на естествено изглеждащ ежедневен грим, които издържа дълго. Паснаха си много добре с моята комбинирана към мазна кожа и ако и вашата е такава, ви ги препоръчвам.
Фон дьо тенът Revlon PhotoReady Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation е в страхотна тубичка и забележете - има си помпичка. За първи път използвам фон дьо тен в тубичка, който за щастие има и помпичка и улеснява изваждането на продукт. За цялото си лице използвам две натискания. Предлагат се шест различни цвята. Моят избрах да е 220 Sand Beige. Реалният цвят можете да видите в средата на тубичаката, където е прозрачна. Моят е с жълт подтон. Консистенцията е гъста, кадифена, лека. Има съвсем лек деликатен аромат. Разнася се лесно и равномерно, изсъхва доста бързо до естествен, полу-матов завършек.  Със средна покривност е и до някъде успява да скрие много забележими петна и белези по кожата. Обичам да го нанасям след хидратиращ крем или база, защото така се разнася по-лесно, не се врязва в линиите и бръчиците и не си личат толкова порите ми. Стои много хубаво и естествено на кожата. Нюансът ми пасна отлично. Не стои като маска и няма фрапираща разлика между тенът на лицето и този на шията и деколтето. Усеща се много леко. Направи ми впечатление, че след няколко часа носене лицето ми не е лъснало. Изобщо в края на деня, след много часове с него, си изглежда прекрасно. Чудесен е за моята комбинирана към мазна кожа. Определено бих си го взела отново. Иска ми се само количеството да беше повече. Цената му е 19,45 лв./ 22 мл.
Коректорът Revlon PhotoReady Candid Antioxidant Concealer също е в мека и супер лека тубичка. Апликаторът е в много готина форма. Вижте само колко е симпатичен. Пухкав, мек, широк и леко извит. Формата му пасва много добре в зоната под очите. Апликаторът е доста голям и взима доста продукт, затова винаги първо отнемам малко количество като го остръгвам на края на тубичката. Консистенцията е кремообразна, със средна гъстота и лек аромат. Предлагат се три нюанса. Моят избрах да е номер 015 Light Pale. На първо четене ми се стори леко по-жълтеникав, но нанесен под очите стои добре. Поставям две извити линии в зоната под очите, след което разнасям с пръсти. Разбира се, можете да поставите и няколко точици, след което да ги разнесете. Слагам от него и във вътрешните тъмни ъгълчета и не съм имала проблем с очите. Разнася се супер лесно. Позволява да се напластява и можете да нанесете два или три слоя без да стои кофти. Разбра се с кожата ми и ми дава едно добро средно покритие и озаряване, без да се врязва в линиите след няколко часово носене. Като цяло стои естествено и ми харесва. Аз нямам много за прикриване и успява да скрие зачервяванията и веничките под очите ми. Също така би прикрил и леки тъмни кръгове, за по-тъмни може би ще ви трябва коректор с по-плътно покритие. 14,49 лв./ 10 мл.
Мисля, че прахообразната пудра Revlon PhotoReady Candid Anti-Pollution Setting Powder се оказа любимият ми продукт от серията. Има я в един универсален полупрозрачен нюанс. Пластмасовата кутийка има дупчици, през които излиза пудрата. Върху тях има капаче като предпазител, който доста улеснява да не се разпръсва навсякъде. Фина, нежна и с лек аромат. Нужно е съвсем малко количество за цялото лице. Наистина съвсем, съвсем малко. Дори първо изпъпвам четката или леко минавам на ръката си преди да нанеса пудра върху лицето. Остава много хубаво леко и ефирно усещане, като позволява на кожата да диша и не оставя бял башнян ефект. Сякаш дава цвят, но съвсем лек с жълт подтон. Изравнява тена и предпазва от лъсване през деня. Пробвах я с няколко различни фон дьо тена и се комбинира с всички прекрасно. Изключително икономична.  19,45 лв./ 15 гр.
Доволна съм от серията Candid на Revlon и ги препоръчвам на всички, които искат лек, естествено изглеждащ, но и дълготраен ежедневен грим.
Можете да ги откриете на bonjour.bg, а скоро и по дрогериите.
Целувки и до скоро!

0 коментара: