Кутия за маникюр NAILBOX

септември 23, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Днес е първият есенен ден. Аз обаче съм ви приготвила едно ревю с много летни снимки, защото и продуктите, които ще ви покажа са от пролетното и лятното издание на NAILBOX. Това е първата абонаментна кутия в България, която съдържа специална селекция от продукти за грижа за маникюра и педикюра. Най-после имаме кутия с всичко необходимо да си направим красив маникюр. Предлагат кутии както за маникюристи, така и за домашна грижа. Има 4 издания: пролетно, лятно, есенно и зимно. Имам първите две кутии за домашна грижа - пролетното и лятното издание. Съвсем скоро предстои да се насладя и на есенното. Пролетното включва селекция от професионални продукти за заздравяване на ноктите и възстановяване на кожата на ръцете. А лятното е с продукти за грижа за педикюра. Всяка кутия от конкретното издание съдържа еднакви продукти, т.е не са персонализирано подбрани. Ще откриете 7-9 различни продукта, както и картичка с подробно описание и кратки инструкции за използването му. Също така всяка една мини програма за грижа за ноктите и кожата на краката е създадена от професионален маникюрист. Кутиите са супер весели и закачливи, а марките, които ще откриете вътре са наистина чудесни! Вижте какви продукти съдържат.
Първата кутия, която излезе през пролетта е под надслов "Мисия: Здрави нокти" и съдържа селекция от продукти, които ще ни помогнат да се справим с най-често срещаните проблеми при маникюра - чупливи и разслояващи се нокти и суха и изтощена кожа на ръцете. Изключително много ми харесаха продуктите, които открих в кутията. Имаше заздравяващ безацетонов лакочистител на Micro Cell, пила Le Vole, чисто бадемово масло Икаров, ръкавици Iroha, заздравител за нокти Micro Cell Nail Repair, лак за нокти Ella+Mila, топ лак Creative Play CND и мостра на крем за ръце на Micro Cell. Изобщо всички неща са на марки, които познавам и обичам. Единствената марка, която пробвах за първи път беше Ella+Mila. Това е американска иновативна професионална марка, която предлага лакове за нокти с изчистен 100% веган състав. Освен, че дават хубав цвят, те заздравяват ноктите. Имат изключително голям избор от цветове и във всички кутии има различни нюанси. На мен ми се беше паднал Kiss kiss - уникален коралов към червен цвят. Мисля, че това е най-красивият им цвят и съм супер щастлива, че именно той беше в кутията ми. Точно такъв обичам да нося през по-топлите месеци. Цяло лято бях само с него и много ми харесваше. Изключително бързосъхнещ е и траен. С наситен готин, ярък и плътен цвят. Като цяло мога да кажа за кутията, че ще получите отлична селекция продукти, с която наистина можете да си направите маникюра от-до у дома. Много ми допадна!
Нямах търпение да отворя и разгледам и следващата кутия. Лятна, готина и толкова весела с тези свежи кактуси. Изобщо кутиите са направени в супер як стил, след това можете да си ги използвате за съхранение на най-различни неща. Например, можете да поставите всички неща за маникюр, които имате. Лятното издание, напълно тематично, носи посланието "Стъпки в пясъка". В нея открих продукти, които ще ни помогнат да имаме красиви крачета през лятото. Разбира се, кога, ако не през лятото ние искаме да имаме нежни и красиви стъпала. Тогава ги показваме повече и искаме да изглеждат перфектно. В нея има: чорапи BrazzCare, пемза Titania, пилинг с перли от жожоба с масла от манго, праскова и мед Baehr, чорапи за крака с маска Iroha, крем против калуси с еленска маз и боров зехтин Baehr, еднократни междупръстници и звездата в кутията - антимикотичната тинктура за нокти Baehr. Веднага направих чорапките с терапия и крачетата станаха супер гладки и мекички. От кутията за първи път разбрах за марката Baehr и определено всички неща ми допаднаха. Пилингът е много свеж и определено е сред любимите неща в кутията. Премахва излишните клетки и изглажда перфектно крачетата, оставяйки ги подхранени и копринено мекички. Кремът за крака на марката пък е супер добър, ако цял ден сте били на крак. Успокоява ги и работи отлично за третиране на мазоли и синини. Оставя стъпалата мекички и освежени. Топ продуктът, който са включили е тинктурата за нокти, която е чудесна срещу гъбични инфекции. Подходяща е за използване при вече заразени нокти, след обработката им. Подобрява структурата на ноктите, като ги подхранва и предпазва от гъбични инфекции. Крехките и чупливи нокти отново стават устойчиви, еластични и лъскави. 
Нямам търпение да излезе и есенната кутия, защото със сигурност отново ще са ни приготвили чудесни неща. А съвсем скоро очаквайте и нашата съвместна изненада с NAILBOX. 
Цената на NAILBOX за домашна грижа е 29 лв, а NAILBOX за маникюристи е 39 лв.
Можете да ги разгледате - https://mynailshop.eu/nailbox.html.

Целувки и до скоро!

0 коментара: