Под слънцето с Leganza Sun

юни 11, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Прогнозата за времето казва, че се очакват все по-горещи дни, което може само да ме радва. Живеейки в Бургас, плажът ми е на една ръка разстояние и всяка една свободна секунда съм там, за да се попека. Въпреки че потъмнявам сравнително бързо и равномерно, все още съм бяла като сиренце и слънцезащитните продукти са от ключово значение. Първите няколко плажувания винаги отивам на плаж късния следобед, за да избегна жарките слънчеви лъчи. предпочитам постепенно да придобивам тен. Все пак по което и време да отида винаги се мажа. Започвам с по-висок фактор, а след като вече имам тен, използвам по-нисък фатор. Все пак никога не пропускам слънцезащитата.
Това лято Rosa Impex създадоха новата серия Leganza Sun, която включва пет продукта за цялостна грижа за кожата на тялото и лицето по време на излагане на слънце и след това. Те съдържат 100% натурална активна съставка LycoMega®, богата на ликопен и Омега-3-6, активира естествените защитни сили на кожата. Предпазва клетките от кожно стареене и агресивни външни влияния. Също така са под формата на спрей и нанасянето им е улеснено. Формулите са леки, немазни и не оставят бели следи, но въпреки това са ефективни и осигуряват висока защита от вредните UV лъчи. 
Имаме слънцезащитен крем за лице с SPF 50+, спрей-олио за тяло отслабващ ефект и SPF 30, както и спрей-емулсия за тяло, която също е с SPF 30. Слънцезащитното спрей-олио за тяло е с лека и приятна текстура и с едва доловим слънчев аромат. Прекрасното е, че тук освен да препазва от слънцето имаме и още един ефект - отслабване. Включената специална съставка UNISLIM™ разгражда мастните натрупвания, стяга и оформя силуета. Това е най-веселия начин за отслабване: забавления+оформяне на силуета. Това е френска активна съставка състояща се от зелено кафе и Yerba Mate. Абсорбира се прекрасно в кожата. Помислено е и за най-малките като има и слънцезащитна спрей-емулсия за деца с SPF 50.
Още нещо, много готино е освежаващия тоник за след слънце. Супер якото е, че съдържа златни частици, които след нанасяне блстят много деликатно. Ще стоят уникално на кожа с тен и определено ще го подчертават. Обичам този тоник. Ако се опитвате да се грижите по-добре за кожата си, не забравяйте и грижата за след слънце, тъй като остава суха и напукана. Аз също се опитвам да се грижа по-добре за кожата си и използването на афтърсън е задължителна стъпка за мен. Този тоник незабавно успокоява и хидратира. А ако избирате продуктите по аромата - ще го грабенете веднага! Оставя кожата много нежна, без да е лепкава или мазна. Буквално е всичко, от което може да се нуждаете или да искате от афтърсън продукт. Използвала съм го само няколко пъти, но ще продължавам да го правя, за да намалявам зачервяването и да имам леко блястяща и уникално ароматна кожа. Горещо препоръчвам.
Лятото започна, хайде да се насладим на стегната, хидратирана кожа с наситен, дълготраен и равномерен тен. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: