Новият продукт, който върши чудеса - Elansyl Slim Design

юни 23, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте всички!
Тези дни съм го дала толкова лежерничко, че с нищо не се захващам. Настроена съм отпускарски, въпреки че отпуската ще дойде чак след седмица. Вече с нетърпение я очаквам. Докато си стоях днес реших да ви покажа един нов продукт, който може би вече сте виждали тук и там. Това е Elansyl Slim Design. Масло за подпомагане на отслабването, ремоделиране на силуета и борба със стриите и целулита. Съставките, които са използвани са кофеин, бръшлян и масло от камелина. Може да се използва за бедрата, ханша и корема.
 След процедурите с Venus Legacy кожата на краката ми определено изглеждаше по-стегната и гладка и реших да продължа да я поддържам в този вид чрез него. То е двуфазно олио с много приятна текстура. Забавното е, че се състои от две фази, които могат да се забележат в бутиката. Едната е бяла, а другата зелена. Водната фаза се състои от кофеин и бръшлян, а маслената фаза е маслото от камелина. Бих я оприличила на сухо олио. Опаковката му е 150 мл с помпичка. Чрез нея се нанася лесно с впръскване в ръцете, след което се нанася по желаните зони. Преди да се използва трябва хубаво да се разклати, за да може двете текстури са се смесят. Хубаво е да се нанася на суха кожа след душ. Разнася се с бързи ритмични движения с ръцете. Аз го правя в продължение на минутка - две за всеки крак и още толкова в зоната на корема, за да може да попие напълно. Освен съставът и специалната формула на маслото, от съществено значение тук е и масажът. Чувала съм доста хора да казват, че редовния масаж, който са си правили им е помогнал да отслабнат. Долавам и много свеж аромат, които се носи от маслото. 

Оставя страхотно усещане и кожата е мега гладка и мека. Леко я хидратира, но изобщо не я оставя мазна, лепкава и утежнена. В никакъв случай не се подвеждайте по това, че е масло. Всъщност текстурата е много лека. Дори веднага след това мога спокойно да облека дрехите си. Усеща се като доста луксозен продукт. Определено има някакъв ефект и ще продължавам да го използвам. Сестра ми също си взе едно, защото много хареса моето, след като го пробва. Разбира се, не очаквайте да отслабнете и да се стегнете само от него. Препоръчително е да се използва в комбинация с тренировки и хранителен режим. Тогава ще има още по-видим ефект. Все пак е едно добро средство за извайване на силуета и изглеждане на кожата. Можете да го намерите по аптеките. Сега дори видях, че е в намаление. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: