Casyopea UltraViolet Body Cream

юни 14, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Когато мина около щанд на Casyopea всеки път се изкушавам да помириша всичко, което имат. Дори и да съм с някой, трябва да ме изчака и иска, не иска веднага започвам да му завирам под носа сапунчетата. Ами те са толкова привлекателни и винаги ми се приисква по нещо новичко. Пък и нямат щанд в Бургас и затова, когато ги мерна, веднага се залепям за тях. Сега Casyopea представиха напълно нов продукт, идващ точно навреме за лятото. 
Това е кремът за тяло UltraViolet. Да, напълно в тон с цвета на годината. Ултравиолетовото бе избран за цвят на 2018 от Pantone. Той е дълбок и наситен, но не прекалено тъмен нюанс на лилавото. С такъв цвят е лепенката на кутията, в която идва крема. Върху капачката му също има много момичешки стикер в този цвят. Иначе кутията е стандартната за кремовете на Casyopea. Има предпазна капачка и след като я махна - voilà - разнася се уникалния му аромат, а текстурата изглежда като кремче за хапване. Много от вас може би също ще го вземат за нещо сладичко за ядене, защото си е доста пухесто и апетитно. Има наистина лека текстура със сладък аромат. Абсорбира се бързо, което е много важно, защото признайте си чакането на крема за тяло да изсъхне не е много яко. Нека вметна малко и за състава му. Съдържа прекрасни съставки като масло от ший, масло от малинови семки, екстракт от водорасли nori и витамин Е. От марката наричат тази комбинация храна за кожата.
А сега да се върнем отново към текстурата. Да, тя хидратира и хидратира кожата ми прекрасно и в дълбочина. Оставя кожата с меко и немазно покритие. Чувствам я прекрасна и гладка. Определям го като подходящ за всички типове кожа и съм склонна да го препоръчам на онези от вас със суха и напукана. Буквално ще се напие и вземе нужната доза. Особено подходящ сега за лятото, когато обиковено кожата ни се изсушава много от слънцето. Но по-добре отидете да проверите и да усетите текстурата и да решите за себе си, ако не сте го направили. О, и още нещо - ароматът. Ароматът...  е божествен! Ако съм оставила кутията отворена, цялата стая се ароматизира. По кожата също се запазва. През годините преминах през безброй кремове и лосиони и вече определено различавам тези, които си заслужават от тези, които не си.
И така тук завършва моето представяне на UltraViolet. Споделете ми, ако и вие сте го пробвали, подушили, мернали или пък имате намерение да го направите. Ще го откриете на щандовете на марката, както и он-лайн тук.

Целувки и до скоро!

0 коментара: