Безсулфатен Почистващ Гел Renora PURE SKIN

март 27, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Най-прекрасната грижа за кожата - персонализираната. Когато е поденесено с внимание и усет, винаги е много по-уау. Със сигурност знаете за Renora. Те дават възможността сами да изберете съставките и да направите своя крем за лице. Крем, създаден специално за нуждите на вашата кожа. Много бързо той ще дойде при вас в луксозна опаковка с изписано това, което желаете върху капачката му, например вашето име. Преди доста време (май беше 2016г.) и аз имах такъв, като никога няма да изхвърля готината опаковка с моето име на нея. Сега я използвам, за да си пресипвам кремове в нея. 


Сега Renora предлага нова възможност - ние сами да направим свой почистващ гел за лице. Отново всичко става много лесно, като просто посочим типа кожа, възрастта си, пола, проблемите на нашата кожа. Също така избираме и съставките, които са подходящи за нашата кожа и които харесваме, за да ги има в нашия гел. Дълго се колебах какво точно да включа, но накрая се спрях на екстракт от мащерка, чаено дърво и алое вера. Като количество - и за трите посочих да са на максимум. Не съдържа сулфати,парабени и фталати. Всеки би се справил с поръчката, става за няколко минути и дори не се изисква да имате регистрация на сайта.
Гелът пристигна много бързо в красива опаковка. В нея открих бутилката и картичка с ли
чно послание към мен. Консистенцията е безцветна, гъста и гелообразна. Образува мека, пухкава пяна и е много нежен към кожата. Измива добре без да пресушава.

Прекрасен начин да кажете на своята кожа, че я обичате безкрайно! Благодаря ви, че ви има, Renora!
Създай и ти своята лична козметика като добавиш любимите си съставки на:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
Целувки и до скоро! :)

0 коментара: