Orofluido Amazonia Repairing Balm

март 22, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Обожавам Orofluido и се доверявам на всеки един техен продукт на сто процента. Когато видях новата им серия Amazonia си знаех, че ще се изкуша. Изпробвала съм неща от предните им две серии, като всичко много ми е допадало. Оставам си вечна голяма фенка на техните два еликсира за коса от серията Original (жълтия) и от серията Asia (розовия). Hовата серия също включва подобен продукт за подхранване и  подобряване състоянието на косата. Това е балсамът без отмиване Orofluido Amazonia Repairing Balm, който избрах да пробвам, защото реших, че ще е толкова добър колкото и еликсирите.
 Ето какво казват за него:
Този подхранващ, нежен балсам е предназначен за всички видове коса. Особено за силно увредена, защото може да възстанови пораженията, благодарение на неговите съставки, които действат дълбоко, без да утежняват косата. А съставките са: екстракт от акай бери, масло от муру муру, кератин, масло саша инчи. Изящно и опияняващо ухание, което ще пренесе сетивата ви в дълбините на Амазония. Компилация от топ нотки на лайм, джинджифил и екзотични плодове се допълва от сърдечните нотки на зелени листа, орхидея и портокалов цвят, като за основа се поставя мускус, дървесни нотки и кремави сладки нотки.
Идва в черна пластмасова бутилка с помпичка. Силно се надявах тя да бъде стъклена (като бутилките на еликсирите, които са супер тежкарски), но за жалост не е. Харесва ми консистенцията му, която е като гъст балсам за коса. Има бял цвят със зеленикав оттенък и много силен, но приятен сладък аромат. Марката препоръчва да се слагат 2-3 изпомпвания върху мокра коса по дължините и краищата. Не се изплаква. Допадна ми и това, че не оставя мазен филм или утежняване. Но пък всъщност съм със смесени чувства, защото върху моята коса не виждам някакъв видим уау ефект. Нанасям нужното количесто и хубаво разпределям. Косата се чувства може би леко по-плътна и омекотена след него. Но сякаш леко ме разочарова и очаквах малко повече. Например косата ми да изглежда не толкова хвърчаща, малко по-пригладена и връхчетата да не стоят толкова изтормозени. Поне при мен не проработи така както исках. Все пак всяка коса е различна и се нуждае от специфична грижа. Все пак ми беше интересно да го пробвам и ще продължа да си използвам божествените им еликсири :)  
Ако имате желание, можете да го разгледате в сайта за оригинални дамски парфюми parfimo.bg, където цената му е 14 лв. Като много от продуктите, които предлагат там и този също е много, много евтин. Виждала съм абсолютно същия балсам в други сайтове за 26лв и 36 лв. качестовото на нещата е едно и също, просто цената ня някои от нещата винаги е брутално ниска.
Целувки и до скоро :)

0 коментара: