Всички обичат Ikoo X Paddle Brush

март 24, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Много съм щастлива с новата си четка за коса Ikoo X Paddle Brush. Незаменимо е усещането да сресваш косата си с лекота и да изпитваш онова блажено чувство на удоволствие. А когато го правиш с нещо наистина красиво е върха. Останах безмълвна пред красотата на тази четка за коса. Всъщност излъгах, доста се вълнувах, суетях и радвах, доато я разопаковах. Изключително луксозно изпълнение и вълшебно изглеждаща четка за коса. Толкова момичешка, толкова принцеска! Сред възможните опции за цвят, Manhattan glam е най-любимият ми и най-красивият за мен - уникално розово злато. Повърхността е гладка, лъскава, огледална. Можеш да се сресваш и оглеждаш едновременно. 

Ikoo X Paddle Brush е прекрасен избор за всяко момиче с дълга коса, което винаги изсушава косата си след като я измие. Ако: а) не понасяте да стоите с мокра коса; б) винаги се къпете в последния момент и задължително трябва да се изсушите със сешоар; в) намирате косата си за много по-добре изглеждаща, ако я изсушите с сешоар. Да, май наистина и вие сте като мен. Знам, че не е добре постоянно да я суша, защото става доста суха, но какво да се прави. Да, има дни, в които я оставям да изсъхне сама, но те са твърде малко. Искаше ми се винаги да имам повече време, за да оставя косата си да изсъхне сама. С използването на тази четка се надявам третирането със сешоар да не я уврежда и изсушава допълнително. Тя е специално създадена да се използва по време на сушене. 
Точно по средата сред бодличките можете да видите един голям хикс, което всъщност е празно място, през което да минава топлата струя от сешоара, докато се сушим и сресваме. В това се изразява специалната технология, чрез която горещият въздух от сешоара излиза през отвора на четката, а не се връща и задържа около косъма, за да го пресушава. 
И ако ви изглежда обемна, твърде голяма и тежка, бих ви убедила точно в обратното - чувства се изключително комфортно в ръката. Дръжката й пасва добре в ръката, като има специални вдлъбнатини, в които да поставя пръстите си и да захвата. Голямата площ с меки по-дълги и по-къси бодилички позволява да се среше цялата коса само с няколко сресвания. Подходяща е за използване у дома и много й се радвам.
Цената й е 44 лв. Можете да видите и другите цветове на https://www.fringe.bg/ 
Целувки и до скоро!

0 коментара: