Eugene Perma Professionnel Nature by Cycle Vital Bio

март 19, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте!
Преди няколко месеца за първи път опитах продуктите за коса на изисканата френската марка Eugene Perma Professionnel . Постът ми за шампоана, маската и серума за коса можете да прочетете ето тук. В началото на този месец заедно с марката решихме да направим игра, за да зарадваме някого с невероятните продукти от новата серия Nature by Cycle Vital, която включва няколко био продукта. Ще подарим на един от вас крем шампоан, маска, стилизиращ крем и малка компактна четка. За да бъде още по-прекрасно решихме да дадем и още две награди - сух шампоан за тъмни коси и четка, както и сух шампоан за светли коси и четка. Можете да се включите в играта ни ето тук. Имате още няколко дена да го направите. Мисля, че наградите си заслужават и ще ви харесат! 


Днес ще ви разкажа малко повече за био продуктите от новата серия Nature by Cycle Vital, която е заложила изцяло на богатствата на природата. Сертифицирани са от ECOCERT, като притежават и етикет COSMEBIO. Това озачава, че в състава им има не по-малко от 95% компоненти с природен произход. Тези компоненти са органични – отглеждани с помощта на биологично земеделие. Не съдържат силикони, изкуствени консерванти, синтетични аромати, оцветители и продукти с животински произход, не са тествани върху животни. Опаковките са изчистени. Продуктите са подходящи са за всеки тип коса.

Eugene Perma Professionnel Nature by Cycle Vital Био крем шампоан 
Съдържа с масла от шея, макадамия и бентонитна глина, без сулфати, силикони и парабени. Крем шампоанът има изключително гъста кремообразна консистенция с бял цвят, която може би в началото ще ви учуди. Доста се различава от обичайната консистенция, която сме свикнали да виждаме. Ароматът е дискретен и много приятен и естествен. Сякаш се долавя най-много маслото от шея. Може би ще ви изненада и факта, че образува много малко и не толкова гъста, но пък мека и нежна пяна. Това също го различава от останалите шампоани и пяната, която очакваме да правят. За да измия косата си, използвам една шепа от шампоана. Въпреки че не се разпенва богато, той успява отлично да измие косата и това количество е напълно достатъчно. Не мислете, че щом не се разпенва обилно, няма да може да измие косата и трябва да сложите обилно количество или пък да измиете косата си два пъти. След изсушаване косата ми е отлично измита и подхранена, благодарение на маслата от шея и макадамия. Обичам този шампоан, защото дори и да не поставя балсам или маска след него косата ми е прекрасно изглеждаща - копринено нежна, гладка и блестяща.

Eugene Perma Professionnel Nature by Cycle Vital Био маска за коса
За да подкрепя действието на шампоана, един път седмично след него нанасям и от тази подхранваща маска за коса. Много подходяща е за суха и гъста коса. Маската комбинира хидратация и подхранване, благодарение на маслото от шея. Съдържа още бентонитна глина. Текстурата намирам за гъста и кремообразна и е нещо средно между крем и мляко със светло кафяв цвят. Тук ароматът е по-доловим, но пък отново много естествен. Ухае на добавените масла. Поставям я по дължините и краищата. Постоявам с нея около 10-15 минути. След което изплаквам. Tя доставя още повече мекота, блясък и нежност на косата. Изглежда по-еластична и подхранена.

Eugene Perma Professionnel Nature by Cycle Vital Био стилизиращ крем
Стилизиращият крем предлага нова иновативна текстура, специално направена за всички, които не искат да използват гел или вакса, за да оформят косата си. Тя е бяла, кремообразна, много лека, немазна и лепкава. Ухае уникално на билки. Съдържа захар от захарна тръстика. Използва се бързо и лесно, като вземам малко количество, което разтривам между пръстите си и го нанасям по дължините на косата си. Обичам да го използвам, когато се къдря с пресата и създавам нежни, леки къдрици, които не искам да утежнявам с лак за коса, а предпочитам да стоят по-нежно и естествено. Този крем дава именно това - нежен естествен завършек без слепване и утежняване.

Обичам косата си, а още повече я заобичвам след измиване с Eugene Perma Professionnel и био серията Nature by Cycle Vital. Не се колебайте да ги изпробвате. Ще ги намерите както по фризьорските салони, така и он-лайн.

0 коментара: