VICHY Slow Âge Дневен флуид

юли 27, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Всяка линия на Vichy се отличава с редица възможности за подобряване състоянието на кожата. Новата серия Slow Âge коригира и забавя появата на признаците на стареене на кожата. След многократни изследвания Vichy стигат до заключението, че 80% от стареенето на кожата се дължи на факторите на околната среда и начина на живот. Формулата е съчетание от три активни съставки: антиоксидантен екстракт от корен на Baïcalin, използван от 2000 години насам в Китай, заедно с Bifidus, пробиотичен дериват и термална минерализираща вода Vichy. Не съдържа парабени. 
Серията се състои от дневен крем, дневен флуид и околоочен крем. Най-голямо внимание сякаш получи флуидът, който е по-лек от доста по-хидратиращия дневен крем. Подходящ е за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Още по-хубавото за лятото е, че е със слънцезащитен фактор SPF 25. 
Прекрасно доста тежко и масивно бурканче с 50ml. Текстурата е лека и полутечна. Ароматът е цветен, приятен. За някои, които са по-чувствителни към ароматите, може да се окаже прекалено силен. Въпреки това е адски пристрастяващ за мен. Той е специално разработен от парфюмериста Филип Романо. Не се задържа дълго на кожата след нанасяне. Обаче ароматизира цялата стая и ако някой се е намазал с флуида, това си личи по аромата, който е останал там. Аз използвам две помпички, които са напълно достатъчни. Абсорбира се бързо и напълно в кожата. Усещането е за копринено нежна и прекрасно хидратирана и освежена кожа. Цената му е 52,63 лв. и може да се намери по аптеките.

0 коментара: