Toni&Guy on my hair

април 24, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

Няколко неща на Toni&Guy попаднаха в ръцете ми. Докато доволно потривах ръчички и мърдах пръстчета, се чудех от кой да започна. Когато ги видях в сайта за парфюми и козметика parfimo.bg, си казах "ах, не може да бъде!". Бях удивена от цената им в сайта. Почудих се как така в други сайтове са всеки за около 20 лева, а тук са наполовина. Като качество са напълно ок и са си напълно оригинални. Избрах ги не само заради цената. Марката ми е непозната и отдавна я заглеждам. А и мисля, че с тези плодови аромати и UV филтър ще са идеални за лятото. Понякога косата ми е в супер състояние след измиване и няма нужда от някакви кристали или олиа, но има периоди, в които крайчетата й стоят потресаващо. 
И трите са серуми за коса, поместени в красиви шишенца с помпички, които могат да се врътнат и заключат. Много идентични като текстура (прозрачна, средно гъста) и аромат (плодов, сладникав). Работят за косата с цел повече гладкост, блясък, ненакъсване и ненаелектризирване. Използвам ги върху дължините на влажна коса, 2-3 помпички са напълно достатъчни, ако имате по-буйна коса, може би ще са нужни повече. Абсорбират се напълно и не са тежки и допълнително омазняващи.


Изявеният любимец измежду трите серума е Toni&Guy Glamour Serum Drops. Той е поместен в стъклена бутилчица и е идея по-гъст от останалите два. Има прелестен сладникав аромат. Прави косата бижу - супер гладка, направо полирана и блестяща. 
Toni&Guy Classic Shine Gloss Serum са кристали в пластмасова тубичка. Не си мислете като мен, че се пръскат директно върху косата. Първо изпомпвам две-три помпички, след което разпределям върху косата. Много лек сладникав плодов аромат. Харесвам действието им и върху суха коса. 
Toni&Guy Casual Radiating Tropical Elixir избрах заради слънчевата опаковка. Всъщност мислех, че тя също е стъклена, но се оказа пластмасова. Това няма значение, защото направо грее. Има най-силен аромат от трите и наистина ухае на тропически плодове, плаж, тен и море. Мммхх.... Хубаво е, когато гаджето ти зарови нос в косата ти и отбележи, колко хубаво ухае тя. Тук имаме и UV филтър, което е супер за лятото.

0 коментара: