Предизвикай себе си

април 29, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Да се гримирам само за 10 минути? Нещо съвсем нетипично за мен. По принцип отделям доста повече време за кипрене пред огледалото. Понякога е хубаво да си поставяме подобни предизвикателства. Да, защо пък не. Благодаря на dm, че ме включиха в своята инициатива beauty academy. Тази година съм „Красива за 10 минути!“ .
Когато бързам и трябва да се оправя аламинутно залагам на продукти, които вече са ми познати, работи се лесно с тях и знам, че няма да ми изневерят в напрегнатата ситуация. Предпочитам очна линия тип писалка. С нея постигам най-бързо хубава права линия. Също така, ако бързам никога не посягам към нова спирала, защото със сигурност ще се нацапам. Предпочитам някакво по-неутрално червило, което не изисква поставянето на молив преди това, а и няма да има опаност да изляза извън контура и да се изцапам. В такива ситуации пропускам контурирането на лицето, коректора, попълването на веждите, както и нанасянето на сенки. За да се получат както трябва, изисква повече време и по-добре да не рискуваме с подобни стъпки. А какви са вашите съвети, когато бързате и нямате много време за грим?


Моят грим в няколко бързи стъпки.
След като съм нанесла серум и дневен крем, изравнявам тена с фон дьо тен. Нанасям малко руж, както и хайлайтър за свежест. Подчертавам очите с очна линия писалка, с която се работи лесно и продължаваме със спирала за пърхащи мигли. Накрая малко червило и voalá - нашият грим е завършен. 


Колкото и време да имате за подготовка за излизане, както и да изглеждате, с каквото и да сте облечени, най-важното е много просто - радвайте се на живота. Just enjoy life!

Повече инфо:

0 коментара: