Boucheron QUATRE

април 23, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Женственост и стил събрани в бутилка. Така описвам моя нов цветно-плодов аромат за тази пролет. Boucheron QUATRE е силно упорит и съвременен, разкриващ силата на характера на тези, които го носят. Подходящ за модерната и дръзка жена. Ароматът е израз на фин баланс между модерността и наследството, иновациите и традициите, рок и шик. 
Детайлите... ах, детайлите са божествени. Подчертават изискаността на аромата. Който познава Boucheron знае, че това е френска компания за бижута, позната със своите прелестни и необичайни бижутерийни изделия. Основана е от Фредерик Бушерон през далечната 1858 година, а през 1988 година дебютира в парфюмерийната индустрия с едноименния дамски парфюм „Boucheron“. Днес марката се отличава с луксозни аромати и бижута и има над 30 аромата. Щастлива съм, че тази пролет ще ми ухае на QUATRE. Блестящ и елегантен флакон, пресъздаващ емблематичния пръстен на Maison Boucheron.
Прекрасната цитрусова композиция се допълва от нежен жасмин, роза, нотки от ябълка, праскова и ягода. Мускусът и кедърът, заедно с чувствена ванилия, карамел и кашмир подсилват аромата.

В Perfumery Douglas 30 мл. за около 80 лв.

Усмивки :)

0 коментара: