Bloom with Pirin Hill

април 08, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Обичам чорапи! Обичам меки чорапи! Обичам чорапи с весели принтове! Сигурно и вие! А сега имам цяла кутия със седем чифта - за всеки ден от седмицата по един! Колко яко само!
Чорапките на Pirin Hill са изключително меки и свежи и са точно това, което търся. В толкова пролетни и наситени цветове. Чудни за носене с кецките. Новата колекция Cotton Rich предлага чорапки, направени от 98% пениран памук. Може би не знаете, че няма как да са 100% памучени, защото така биха се смъквали от краката. Трябва да има и ликра. Освен, че са богати на памук, са с ръчно кетеловани пръсти и обработени с алое вера. Пристигат луксозно опаковани в кутия и са чудесни за подарък. Всеки би останал очарован от мекотата, цветовете, тънката ламена нижка. Отдайте се на комфортът и нежното усещане.
Кой цвят ви допадна най-много и бихте избрали за вашите крачета? На мен розовите!!! Става ми едно такова готинко, когато съм с тях. Просто създават усмивка на лицето ми :) Този сет, както и още няколко, можете да видите на pirinhill.com

Весел уикенд и до скоро! :)
Целувки!

0 коментара: