Fitness Coffee Antioxidant

септември 21, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Добро утро! Добър ден! Добър вечер? Каквото и да е за вас в момента, мисля, че е идеалният момент да се отпуснете в мекото кресло/легло/диван и да се насладите на един кофеинов пост с доста силен и зареждащ дух. 

Всеки ден започвам деня си с чаша горещо кафе. Само така се събуждам и съм готова за подвизите, които денят ми е подготвил. Отдаде ми се възможност да опитам фитнес кафе антиоксидант, което освен, че ме събужда, ме прави много по-енергична. Fitness Coffee е кафе със силен заряд, даващo много power&energy за през деня. Дават, че е подходящо за спортуващи хора и да се пие преди тренировка. Хм, далеч съм от тренировките, но тичането след 30 деца в градината ми е достатъчно. 
Съдържа букет от 16 ароматни билки и подправки като: Листа и връхчета от Зелен чай, корени от джинджифил, кори от плодовете на сладък и горчив портокал, кора от цейлонска канела, корен от женско биле, корен от куркума. листа от йерба мате, семена от кардамон, листа от сладка и лютива мента, натрошени семена и плодове от зелен анасон, екстракт от корени на родиола розеа, сухи плодове и семена от китайски звездовиден анасон, сушени семена от карамфил, листа от лимонова върбинка.
Кафето има много нестандартен вкус. Освен на кафе, усещам още смесицата от всички тези билки и подправки. Деликатно ухание и осезаем вкус на джинджифил, портокал, карамфил, канела, както и още куп преплитащи се усещания.
Още за кафето: http://bit.ly/2bBncn2
Всичко може да е по-лесно! Дори и събуждането! Ако имате кафе :) Слагам една мерителна лъжичка в ръчката, поставям я, цъквам машината (любимата Saeco) и за секунди кафеното ухание се е разнесло в стаята.
Нека дългият уикенд започне сега! Старт...

0 коментара: