Pretty cool Bell`s news

септември 29, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Обещах ви още декоративна козметика. Цъквам  на бутона "Publish" и  новия пост е налице. Мхм и всичките продукти са за лице :) Новички от Bell Cosmetics.
Фон дьо тен Royal Mat
От няколко седмици насам съм само с този фон-дьо тен. Като чуя за матиране и съм там! Така, че голямото МАТ ми беше достатъчно. Освен, че обещава да поддържа матирана кожата на лицето часове наред, съдържа и успокояващо алое вера. Моят цвят е 03 beige. Май ми е леко по-светъл, защото все още имам лек тен от лятото, ама аз си го нося. Прави хубаво лицето, дава ми достатъчно покритие и скрива добре несъвършенствата. Лъсва чак след много часове носене. Бях с него на сватба, която започна в 12 часа на обед и завърши в късните дебри към 03 часа вечерта/сутринта. Беше си все още там, като леко лъщях по челото и бузките. Да, отлично представяне! Седи добре и на снимки т.е. нито те прави твърде блед като мумия, нито пък оставя зачервяванията да блеснат.
Bell Make-up sponge
Знаете ли какво си имааам?! Бюти блендър! Само да вметна, че това ми е много любима дума и не спирам да я повтарям :) хи-хи :) Гъбката винаги влиза в употреба и е хубаво да се намира една наблизо. Както забелязвате не е в съвсем познатата яйцевидна форма. Много удобна за захващане и поставяне на фдт и коректор. Това си е, обичам розови гъбки! Те не са само помощници, ами и внасят дух и сладост на козметичния рафт.

Дълготраен глос за устни Specretale Glossy Lip Tint & Контур за устни Specretale Contour Control Lip Liner

Блестят толкова много, че дори фотоапаратът забеляза тяхното сияние. В крайна сметна ги фокусира и засне някак. Глосът може да се намери с 6 различни цвята - от по-розови, до по кафеникави. Моят - 06 е светло прасковен nude цвят. Поставям два пласта от него, като стои много красиво на устните. Цветът не е нито много наситен, нито прекалено блед. Дълго време съм търсила и искала точно подобен цвят глос за устни. Този има и страхотен блясък. Не е супер дупер дълготраен, но какво да искаме от един глос все пак. Ароматът е сладък - като на бонбонки... ямиии :)
Контурът за устни е предназначен да предпазва от размазване червилото. Предлага се само в един цвят - нюд, който нанесен на устните стои почти бяло. Много мек е и тъй като трябва да се нанесе по целите устни, първо поставям леко от молива и след това разасям с пръст. При едно от първите нанасяния, дори успях да счупя малко от молива. Но вече свикнах как се прави. Не променя цвета на червилото или гланца, който нанасям отгоре. Не знам до колко удължава техния ефект, но си е прекрасна глезоийка в златна опаковка. 

Усмивки! Петък идва! Надушвам го :)

0 коментара: