Leaton Мултитоник

февруари 06, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Като че ли никой не е застрахован и на всеки може да се случи да го повали грипа, който върлува. При това време навън - един ден +15 градуса, на следващия - сняг, човек да се чуди как да се облече. Аз се бях тръшнала здраво последно точно преди нова година и с всякакви възможни средства се опитвах да се навдигна, за да посрещна успешно и в добра форма новата година. Каквото и да правим, не можем да спрем грипа, ако реши да ни полази, но все пак можем да се опитаме да го предотвратим и да се предпазим. 

Предполагам сте гледали реклама на детския Леатон, която излъчват доста често. И дори при покупката му към него дават симпатичен подарък - хранилка за птици. От известно време пия Леатон Мултитоник за възрастни. Приемът му осигурява повече енергия, по-добра концентрация, жизненост, енергия. Насърчава доброто общо здравословно състояние и подпомага естествените защитни сили на организма. Добър е и за прием от хора, които имат загуба на апетит, често се чувстват уморени, физически или умствено натоварени, както и такива, които са на диета. Дават го изобщо като цялостно укрепващо средство. Тъкмо за грипозния сезон в момента. 
Предлага се в стъклено шишенце, което е 500 мл. След отваряне пише, че е хубаво да се държи в хладилник и да се изпие до месец. Някъде за около 20 дена прием, успях да го преполовя. Пие се преди хранене три пъти на ден по 15 мл. (около една супена лъжица). Аз реших да го пия два пъти - сутрин и следобед по 15 мл. Има си мерителна чашка, в която си сипвам и измервам. Тъй като съдържа кофеин, реших да не го пия късно през деня. Не е препоръчително да се приема във вечерните часове от хора, които са като мен по-чувствителни към кофеин. Причината е, че може да попречи на заспиването, особено ако се предозира или ако се комбинира с други кофеин съдържащи продукти. За да се избегнат тези проблеми е необходимо последната доза да се приеме не по-късно от 19,00 часа и да не се надвишава количеството от 15 милилитра.
Освен кофеин съдържа още 10 жизненоважни витамина (А, С, Е, В1, В6, D, В2), жен-шен, гинко билоба, лецитин, лутеин и ликопен. Течен е, с тъмен цвят. Като пише, че след отваряне може да става още по-тъмен и да промени цвета си, но това няма да промени свойствата му.
Има хем леко сладък, хем нагарчащ вкус. Прилича ми на вермут или нещо подобно. Бързо свикнах с вкуса и дори ми захаресва. Може да се пие самостоятелно, а също така и да се разтвори в плодов сок или вода, ако не ви е приятен. Единствено не е желателно да се разтваря в течности, съдържащи сода за хляб (сода бикарбонат). Аз си го пия самостоятелно директно от мерителната чашка. В момента се чувствам отпочинала и бодра. Имам силички да си върша  с ентусиазъм и лекота всичко в ежедневието. Ще продължавам да го пия и се надявам грипът да ме подмине. Мисля напролет, когато съм по-отнесена и ленива отново да започна да го пия. 

Леатон Мултитоник се продава по аптеките. Цените варират в различните аптеки от 18,50 лева до 24 лева за шише. Може да бъде закупен от повечето аптеки в страната без рецепта. Също така го има и в различни он-лайн магазини, като например във Фарма. бг - клик, ако ви е интересно.


Разглеждайки фейсбук страницата им видях, че върви игра с награда семейно пътуване до Природозащитен център “Източни Родопи” :) Струва ми се интересно. Успех на тези, които мислят да се включат :)

Пожелавам ви приятна събота! :)

0 коментара: