Звездните Mythic Oil by L'Oréal Professionnel ♡

февруари 02, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Като се замисля, май съм използвала почти всички продукти от Mythic серията на  L'Oréal Professionnel. За сега ми е убягнала маската за коса, както и някои от шампоаните. За останалите мога да кажа, че заслужават внимание. През времето съм писала няколко ревюта за тях като например парфюма Mythic Oil Le Parfum(тук), олиата за коса Mythic Oil (тук), термокрема L'Oréal - Mythic Oil Seve Protectrice (тук) и шампоан и грижа с изплакване Mythic Oil Souffle D’Or (тук). И така нека митичното пътешествие в света на  L'Oréal продължи с нещо ново.

Подхранващ серум за силна коса Loreal Professionnel Mythic Oil Serum de Force


 С масло от вечерна иглика – новото звездно попълнение в серията Mythic Oil. Серумът възстановява естествената красота на косата, предпазва от накъсване и й възвръща естествения блясък, гъвкавост и сила. Магичната съставка от вечерна иглика,  известна още от древността заради невероятните си подхранващи и регенериращи свойства,  перфектно възстановява косата и я прави по-мека и по-еластична.    


 Серумът е в тъмно стъклено шишенце, което запазва свойствата му. Има млечна текстура с много приятен аромат. Нанася се с помощта на пипетка. 2-3 капки са достатъчни. Слагат се единствено върху скалпа на влажна коса. След което се масажира, като може да се разнесе и по дължините. Има за цел да заздрави и даде сила на косата. Сякаш не й дава блясък, но пък я омекотява доста добре. Също така оставя не за дълго нежния си аромат. 50 мл. струват около 50 лева.

Олиата Mythic Oil са вдъхновени от древните ритуали за красота и съдържат в себе си ценни масла за интензивно подхранване според нуждите на всеки тип коса. Серията олиа е вече в нова опаковка и с още по-богати формули за екзотично преживяване и коса като на Персийска принцеса.

Включва четири вида: митично олио (за всеки тип коса), богато олио (за непокорна коса), олио за боядисана коса и блестящо олио за коса и тяло (ново).


L'Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow олио за боядисана коса.

Подхранва и придава блясък на боядисаната коса. Формула, обогатена с масло от червена боровинка и ленено семе за запазване на цвета.

Новите опаковки, в които са се поместили олиата са чудесни - масивни, стъклени и така вече изглеждат наистина луксозно. Отново сме улеснени с удобната помпичка. Да, здрави са - вече успях да го изпусна на няколко пъти и за щастие все още си е все така здраво и непокътнато.

Олиото за бодисана коса е неизменен спътник в ритуала за коса на моята сестра. Обича да поддържа огнено червената си коса с подобни специално подбрани продукти. За олиото казва, че намира формулата му като на предишното такова и не се е различило съществено. Достатъчно мазно, за да си свърши работата, но не дотам, че да доведе до омазняване на косата. Има същия любим митичен аромат!

Две-три натискания на помпичката са достатъчни, за да придаде сияйност, блясък и мекота на косата й. Предпочита да го нанася на мокра коса само по дължините. Не омазнява и не утежнява косата. Достатъчно добро, за да я предпази от наелектризирване и й помогне в разресването на косата. Буйната и разпиляна коса, успява да се приглади само с няколко движения. 

Бутилка 100 мл. може да бъде намерена за около 26 лв.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shimmering Oil блестящо олио за коса и тяло

Ново звездно олио в серията олиа на Mythic Oil. Чувствено докосване за коса и тяло, обогатено с етерично масло от магнолия. Олио под формата на серум, специално създаденo да отразява светлината. Обгръща косата в блестящ воал и интензивно подхранва кожата, оставяйки нежен аромат на цветен букет.

Новото блестящо олио за коса и тяло е също в стъклена бутилка. Оказа се невероятен коледен подарък, напълно в тон с празниците. Блестящо, сияещо, носещо настроение и светлина.
Различва се от останалите олиа по това, че съдържа ситни златни частички. Те се разнасят в олиото единствено при хубаво раздрусване (иначе упорито си отиват и стоят отново на дъното). Става толкова красиво, когато се появат. Формулата му ми напомня на сухото олио за коса, лице и тяло на Nuxe. Само, че тук частичките са доста по-забележими. Различва се от другите олиа за коса. Като цяло ефектът след нанасяне ми прилича по-скоро като на сухо олио. Трябва да се нанася върху косата доста пестеливо, иначе можете да създадете обратен ефект - омазнена коса, стояща на клечки. Една помпичка е ок, за да приглади и даде лек блясък. Златните частички проблясват тук-там измежду косата ми. Определено ми е супер фаворит да го нанасям по тялото. Дори се бях намазала с него вечерта при посрещането на новата година. БлеЩях отвсякъде и всеки ми запита с какво съм се намазала. Може да се нанесе, ако ще излизате на клуб, бар, дискотечка. Няма да пропуснат да го забележат! Ароматът му е толкова пленителен. Усеща се доста силно не само при размазване, но и малко след това върху кожата и косата. Усеща се по кожата, но не остава мазно, а може би се досещате как сухите олиа попиват и остават един фин слой върху кожата. 

100 мл. може да бъде закупено за 29.00 лв. 


0 коментара: