Weleda Mandel Sensitiv Pflegedusche&Mandel Sensitiv Pflegelotion

октомври 25, 2015 Maia Georgieva 0 Comments


Хейй, привет на всииичкиии! 
Това са най-новите продукти на Weleda, които са подходящи точно за това време. Много им се радвам и си се мажотя с тях най-редовно. Успокояват чувствителната кожа, склонна към раздразнения, осигуряват дълготрайна хидратация и възстановяват естествения й баланс.



Душ-гел с бадем (Mandel Sensitiv Pflegedusche), 200 мл.

Специално създаден за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа. Меките растителни тензиди в продукта почистват много нежно, а балансираното PH и формулата без сапун с органично бадемово масло регулират хидратацията на кожата и създават копринено-нежно усещане. Маслото от шеа има успокояващи и защитни свойства. 
Цена: 200 мл - 19,50 лв.







Лосион с бадем (Mandel Sensitiv Pflegelotion), 200 мл.

Бързо попива и успокоява кожата, склонна към раздразнения и спомага за намаляване на зачервяванията. Формулата на продукта с балансирано PH с органично бадемово масло и пчелен восък осигурява дълготрайна хидратация и успокоява раздразненията; засилва собствените защитни функции на кожата и предпазва от излагане на вредните влияния на околната среда. Продуктът оставя усещане за копринена нежност.
Цена: 200 мл - 37 лв.








И двете неща са ми мега любими в момента. В тези прелестно розови опаковки с бели цветчета са просто наслада за окото. Опаковката на душ-гела е стандартната за душ-геловете на Weleda. А тази на лосиона много ми прилича на опаковката на един друг лосион за тяло - Оlina, за който можете да прочетете ревю ето тук - цък. Той все още е нареден сред абсолютните ми фаворити сред лосионите за тяло. Душ-гелът има млечно бял цвят и съвсем лек аромат на горчив бадем. Уникално нежно измива кожата. Лосионът е сравнително течен, с млечно бял цвят. Има тооолкоова хубав и истински аромат на горчив бадем. Моментално омекотява кожата и попива в дълбочина. Ако имате чувствителна, зачервена и суха кожа, тези продукти ше ви помогнат с това. Изцяло натуралния състав на продуктите е просто прекрасен. Клинично тествани, дерматологично доказана кожна толерантност. Не съдържат глутен, изкуствени оцветители, консерванти, ароматизатори и суровини от минерални масла. Притежават международен сертификат за натурална и органична козметика Natrue.Никога няма да съжалявате, ако решите да изпробвате, който и да е продукт от гамата на Weleda. Качеството и успехът с тях са гарантирани. :) Търсете ги в аптеките. 


Пожелавам на всички една много симпатична седмица!
Хей, и да не забравяте да се усмихвате :)

0 коментара: