DR Renaud Apricot BB eyes/BB крем-коректор за околоочния контур

октомври 04, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Следващият продукт, който ще ви представя е BB крем-коректор за околоочния контур на DR Renaud. Още един много добър продукт! Може би най-известният от серията с кайсия. В нета има наистина впечатляващ брой ревюта на този продукт. Отново има 7 в 1 ефекта. Като главно е крем и коректор за зоната около очите в едно.

Идва под формата на молив. Може би единственото нещо, което не ми харесва в него е това, че трябва да се остри. Както виждате от снимките, започнах да го използвам преди да го щракна. Така хубаво го използвах, че го изхабих до дъно и дойде ред да се остри. Добре, че го заснех преди да го подостря, защото след подострянето му, формата му се развали и наистина в момента не изглежда много добре. Тук не можете да видите връхчето, защото е използван до дъно и иска да се подостри. Иначе лесно се съхранява. Не заема много място и е удобен да се носи в козметичната ми чантичка.
Кремообразен е, доста мек. Предлага се само в един цвят, който се води универсален. Телесен цвят е, бежов. Добре се слива с тена на кожата ми, като може би стои тон по-светъл. Нанасям няколко точици под очите и разнасям с пръст. Справям се с лекота. Прикрива идеално тъмните кръгове и озарява погледа. Просто има видима, съвсем добра разлика с и без коректора. Тотално поразена съм колко добре успява да скрие несъвършенствата под и около очите. Предполагам, че може да се използва за скриване и на други белези и петна по лицето, но аз предпочитам да си го използвам само за около очите. Също така чувствам зоната около очите си овлажнена. А погледа е бистър, събуден и... как да го кажа най-точно? Просто е по-свеж. Не се събира, не се размазва, не цапа след нанасяне. Идеален е и горещо го препоръчвам!

Можете да прочетете повече за това какви са съставките му и как действат те на страницата на Виталити тукПише, че не съдържа парабени.

Цената му е 36.40 лева.
Може да се закупи от сайта на Виталити и от офисите им в страната.

Слънчева и позитивна седмица на всички!

0 коментара: