Искрящ мус за тяло Pink Spark Mousse

октомври 21, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Коледа е съвсем близо, направо я помирисвам. Имам чувството, че времето просто лети и ей сега ще минат тези два месеца и ще дойде края на годината. А и усещам, че студът навън направо си ни превзема... и ей сега ще сложим шапки, дебели палта, огромните пуловери. Струва ми се, че вчера беше лято и си ходих по рокля.. Хм... Това ми напомня, че трябва да помисля за коледни подаръци на близките, иначе отново ще търча в последния момент и то без идеи. 
Днес ви показвам нещо много сладко, розовко и симпатично, което получих съвсем изненадащо миналата Коледа. Това е нещо като лосион за тяло или по-точно пенлив мус за тяло. Този тип продукти ги наричат още хрупкави и са като крем пяна. Интересното при тях е, че са в алуминиеви опаковки с помпичка и при натискане излиза пяна, която постепенно набъбва, а после започава да се стопява. Приличат много за пяна за коса или пяна за бръснене. 
Този е на италианската марка Bio Creme и се казва Pink Spark Mousse. Нежен и с деликатно ухание. Подходящ е за всички типове кожа. Съдържа алое вера. Има за цел да омекоти, подхрани, освежи, хидратира и успокои кожата на тялото. Благодарение на крио технологията и активните съставки на Алое Вера, Pink Spark Mousse успокоява кожни раздразнения, запазва кожата еластична, намалява зачервяванията и я оставя блестяща и с хомогенен тен.






Когато го пробвах първия път, беше супер забавно и много интересно изживяване. Слагаш от помпичката, която изпуска пяна. Тя започва да се увеливача все повече и повече. След това спира и започва да губи обема си. Трябва бързо да се работи и още с изпомпването, нанасям по цялото тяло. Чува се един пукащ звук докато го нанасям. Хруска измежду пръстите ми и направо попива в кожата. Също така създава и един охлаждащ ефект върху кожата. Използвах го миналата зима, когато го получих и след това прецених, че ще го запазя за лятото. Та го използвах повече тогава, тъй като добре облекчаваше кожата ми след плаж, лек е и не оставя мазно чувство, а и след нанасяне се виждат съвсем мънички блестящи частички по кожата. Ароматът също е много приятен и мирише на нещо сладичко. Запазва се за известно време и върху кожата. Много обичам да си мажа дланите с него, защото пада голямо веселие, а и ги омекотява много добре. Мусът се оказа доста икономичен и чак не мога да повярвам, че след толкова пръскане все още има живот в него.

Можете да погледнете сайта, на който се продава. Там има и видео, което показва как се стопява и как пука - тук.

Споделете, ако и вие сте опитвали подобен тип пенлив продукт :)

0 коментара: