Интимен гел Melagyn

октомври 09, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
В един пост преди няколко седмици бях споделила накратко за това каква интимна хигиена използвам. Днес ще напиша за още един интимен гел, който използвам в момента. 


Той се нарича Melagyn. Мисля, че марката е испанска и се предлага от тази година на нашия пазар. Съдържа масло от чаено дърво, евкалипт и бетаини. Пише, че не съдържа парабени и оцветители.

Казват, че е изключително добър за жени, които са предразположени към инфекции. Има противогъбично, противовъзпалително, антивирусно и антибактериално действие. Може да се използва ежедневно от всички, дори и от хора с чувствителна кожа и бременни жени. При инфекция, раздразнение и дискомфорт е желателно да се използва два пъти дневно, иначе един път дневно е достатъчно.

Шишенцето е от 200 мл. Използва се лесно с това клик-клак бутонче. Като цяло е прозрачен и не гъст. Има приятен аромат, който определям като на някакво растение, може би на евкалипта, който съдържа. Прави лека пяна и добре измива. Доволна съм, че е лек и нежен. Не дразни по никакъв начин.



Това е. Надявам се да съм ви била полезна, ако имате подобен проблем. Можете да го намерите в аптеките или на сайта тук - клик. Цената му е 14 лева.
Усмивки, петък е :)

0 коментара: