Сенки за очи INGLOT Freedom System

юли 31, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

Привет на всички! Знам, че и сред вас има големи почитатели на сенките за очи на INGLOT. Реших да покажа моите сенки за очи на марката от серията Freedom System. Показвам ви цялата си колекция, която състои от 10 сенки. Преди около година бях написала ревю на летни и супер свежи цветове отново на INGLOT. Все още не съм си взела поставка, в която да си подредя сенките, но и така са ми удобни за ползване. Freedom System позволява сами да си композирате сенките. Избирате цветовете, които са ви на сърцето и ги подреждате в празна палитра с пластмасов прозрачен капак.

Цветовете, които имам:

Номерата на цветовете по-отблизо:




# 346 - бледо лилав цвят. 
# 367 - бебешко синьо 
# 335 - приятен кафяв цвят 
# 359 - бебешко розово
# 351 - бял цвят
 Всички тези цветове са матирани, изключително силно пигментирани и наситени. Нанасят се много лесно. Обикновено го правя с пръсти. Не се разпрашват при загребване. Преливат се с голяма лекота. Нанесени сутринта сенките си стоят на клепача по същия начин до вечерта.  Нито се събират на клепача, нито се размазват или пък изчезват. Просто са си там и не мърдат. Опитвала съм какви ли не комбинации и винаги ми харесват



# AMC SHINE 06 - най-уникалното златно, което някога съм имала, признавам си, че ми е голям любимец.
# AMC EYE SHADOW 52 - убийствено кафяво с множество блестящи частици, също фаворит.
# EYE SHADOW AMC SHINE 23 - един любимец - светло сиво с множество блестящи частици, нанасям го постоянно.
# 389 - наситено тъмно сиво мат, с което става трепач опушен грим.
# 379 - тъмно лилава мат сенка, винаги съм искала подобен лилав нюанс, ето го (в действителност не е толкова искрящ цвета)

Тук всички нюанси без лилавия мат и тъмно сивия мат са блестящи и имат уникални текстури. Обожавам матираните нюанси, но блестящите са ми мноогооо по-големи любимци. Отново не се разпрашват при загребване. Малко количество е достатъчно, защото са изключително пигментирани и наситени. Издържат с часове. 

Това беше моята много любима колекция сенки за очи  INGLOT Freedom System. В магазините има страшно голям избор от цветове. Можете да намерите всеки цвят, който си помислите. Има разнообразие от матирани, перлени и блестящи нюанси. Една сенка струва 8.50 лева. 
Не забравяйте да харесате страничката ми, за да научавате първи за новите публикации в блога ми :) Рааазвииивааа се с унииикаллнооо.... бавно! :D Иии за сега има само 40 харесвания. Надявам се скоро да се поувеличат :) Това, разбира се зависи изцяло от вас :)

2 коментара:

  1. Чудесни цветове си подбрала :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиви цветове си си избрала, особено много ми харесват пастелните :) Аз отдавна искам да си създам някаква "перфектна" палитра и може да опитам тези на Inglot! Супер пост <3

    Поздрави, Кали
    | Kali's inspiration board |

    ОтговорИзтриване