Пилинг сапун-гъба Refan Sea

юни 24, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

И хоп! Ето я малката сладка любима гъбка на Рефан!  Това е един от любимите ми продукти на Рефан. Получаваш гъба и сапун в едно, което е голямо удобство. Ароматите са много наситени и приятни. Предлага се голям избор от всякакви аромати. Пяната, която правят е ненадмината - много ароматна, пухкава и обемна. Сладко гъделичкат кожата, докато я почистват. Когато се сетя си купувам по една за настроение в банята. Истинско удоволствие е да ги използваш. Този път избрах да се поглезя с гъбка с морски аромат :) Все пак вече е ляятоооо! Честитооо ляяятоооо!!! А и днес е един хубав празник - Еньовден! Така, че Честит Еньовден :)

 * Това е чисто новата гъбка Рефан :)
* Това е старата гъбка. Ароматът й беше PASSОIN FRUIT. Имам я от доста време и след като се поизхаби я използнам за почистване на банята :)  Горката, доста е изстрадала вече :)


 Поздрави!

2 коментара:

  1. И аз имах такава гъба, май точно синята, но не останах много доволна от нея. Сапунчето свършва много бързо, а самата гъба при опит да я ползвам самостоятелно се късаше много лесно и я изхвърлих.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина свършва бързо сапунчето, нооо идва ред на следващата гъбка. Няма да застояват в банята я! :)

      Изтриване