Ingrow Go™ - за гладки и меки крачета

юни 04, 2014 Maia Georgieva 3 Comments


Здравейте!
Тъй като през лятото показвам повече крачетата си, се старая да изглеждат колкото се може по-добре. Предната публикация беше за един много хубав продукт, който се грижи за стъпалата, а тази ще е за продукт, който се грижи за гладкостта на краката ми. Това е Ingrow Go™ на Skin Doctors. 



Продукт, който предотвратява появата на растящи навътре косми, неравности по кожата и парене при бръснене. Ако вече имам подкожни косми, помага да излязат за по-малко от 24 часа. Може да се използва на краката, подмишниците, бикини зоната. Мъжете също могат да го използват след бръснене. 



АКТИВНИ СЪСТАВКИ 
Изопропилов Алкохол - спомага за изчистването на замърсените пори.
Пропилен Гликол - е често използван овлажнител в козметиката с чудесни свойства за проникване в кожата.
Ацетилсалицилова Киселина - редуцира образувалите се подутините свързани с растящите навътре косми.
Гликолна Киселина - среща се по естествен начин в сока на захарната тръстика. Счита се за най-ефективната Алфа Хидрокси Киселина, защото има малка молекулна структура, която и позволява лесно да прониква през повърхността на кожата.



Продуктът е течност - прозрачна с не много силна остра миризма. Шишенцето е 120мл и стига за много време. То е прозрачно, леко матирано и можете да следите колко сте изразходвали. Отваря си и се затваря се с капачка с винт. Отгоре има малък отвор, от който много лесно можете да извадите продукт.

Аз премахвам косъмчетата от краката си с епилатор. По същия начин можете да използвате продукта, ако ще отстранявате косъмчетата си с кола маска. Винаги преди да се епилирам нанасям от продукта с помощта на тампонче, което е добре напоено с течността. Разтривам с тампончето по краката - от коляното надолу, защото само там се епилирам. Може да се нанася сутрин и вечер. Аз го правя предимно сутрин. Като това може да се повтори няколко пъти т.е. няколко сутрини, преди да се епилирам. Не усещам нищо докато го нанасям. Малко може да пощипе, ако имате някаква пъпка или раничка. Продуктът има двустранно действие. Първо се почистват засегнатите зони, а след това започва процесаът на ексфолиация като мъртвите клетки се премахват и се освобождават блокираните косми, които все още се чудят дали да се покажат или не. Така всички косъмчета ще се покажат и ще могат да бъдат отстранени. След епилация кожата изглежда много по-добре от обикновено. Не е така раздразнена и не стои на бабунки, няма никакви неравности по нея, зачервяванията са много по-малко, не стои нажулена и на много мънички точици. И като цяло мога да кажа, че епилирането е много по-успешно, защото се отстраняват всички косми. Кожата е много по-мека, гладка и приятна на допир. Видимо изглежда много добре! Много полезен и вършещ работата си продукт. Цената му е 30 лв.


Поздрави :)

3 коментара:

  1. А откъде си купи продукта, защото имам същия проблем с растящи навътре косми? :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, зависи от кой град си. Ето тук можеш да видиш списаък с местата, на които се продават продуктите на Skin Doctors:
      http://skindoctors.bg/bg/partniori.html
      Може и директно от сайта им: http://www.skindoctors.bg/
      Дано да съм била полезна :)

      Изтриване