ANTHELIOS XL УЛТРАЛЕК ФЛУИД SPF 50+ and ANTHELIOS ПОДХРАНВАЩО ОЛИО SPF 30

юни 16, 2014 Maia Georgieva 3 Comments


 Два продукта La Roche-Posay, които много, много харесвам!
Прекрасна слънцезащитна грижа, която предпазва отлично кожата от вредните слънчеви лъчи и от появата на неприятни кафеви петна. Много внимавам как защитавам кожата си и подбирам внимателно продуктите, които използвам. Тези са прекрасни и ще са с мен през цялото лято на плажа. Убедих се в това, използвайки ги вече няколко пъти, че дават желязна защита!



ANTHELIOS XL УЛТРАЛЕК ФЛУИД SPF 50+

Съдържа термална вода La Roche-Posay. Флуидът има супер сладичка иновативна опаковчица. Лека и удобна за носене в плажната чанта. На мен много ми харесва и я смятам за много модерна и лесна за хващане. А и още повече ми хареса, когато разбрах, че се казва «Шака - шака». Линията на него е жълта, което означава, че е подходящ за всеки тип кожа и е ултралек. В основата на формулата е оптимизираната версия на La Roche-Posay патентована филтърна система Mexoplex®, която осигурява много висока UVB-UVA защита, дори срещу дългите UVA лъчи. Осигурява равномерна защита, благодарение на точната дозировка от нови, сетивни масла. Текстурата е млечно бяла, рядка, със съвсееем лееко доловим аромат. Аз го използвам, за да предпазя кожата на лицето си от изгаряне, когато ще ходя на плаж. Не го използвам всекидневно. Намзвам добре лицето и врата си преди да тръгна за плажа. Понякога в бързината забравям и го правя по пътя или направо на плажа (което не е никак правилно де). Разнася се лесно, попива бързо, не оставя никакви бели петна, не предизвиква лъскавина. Направо бих казала, че е незабележим върху кожата! Усещам кожата си мека и приятна. Много нежен и най-вече работещ продукт е! Върши ми чудесна работа и с радост ще кажа "сбогом кофти кафеви петна!"
* фотостабилен
* некомедоногенен
* без парфюм
* без парабени
* дерматологично тестван
 50 мл.























ANTHELIOS ПОДХРАНВАЩО ОЛИО SPF 30

Черешката на тортата или може би по-подходящо ще е да кажа - върха на сладоледа! Това за мен е едно от най-добрите защитни олиа за слънце.  Хем предпазва кожата, хем я подхранва. Подходящо е за чувствителна към слънцето кожа. Може да се прилага и върху лицето и върху тялото.  Лично аз го прилагам само за тялото, защото за лицето използвам ANTHELIOS XL флуида, защото е с по-висок фактор. Текстурата е течна, прозрачна с уникален слънчев аромат. Уникално е усещането, когато намажа кожата си. Оставя я нелепкава, леко лъскава. Усеща се лек слой върху кожата където е нанесен продукта. Не оставя петна по банските! :)


* водоустойчив
* без парабени
200 мл.

Like?

Харесайте страничка ми във Facebook (цък). 

3 коментара:

  1. Страхотни снимки си направила! Аз също пробвах двата продукта и писах ревюта и те подкрепям - желязна защита и уникални продукти! :)

    ОтговорИзтриване