Празни опаковки :)

юни 02, 2014 Maia Georgieva 3 Comments

Тааа-даа!
Преди да покажа новите си придобивки, както някой от момичетата пожелаха, ще ви покажа малко изразходвани нещица :) Преди веднага изхвърлях празните опаковки. Този път съхранявах нещата, докато се натрупат повечко и ето, че дойде време да ги щракна. 

Боя за коса WELLAton. Номерът е 9/03 - Лятно слънце. Интересно име, нали? Цветът на кутийката е много хубав. Получи се наистина прекрасен светло кестеняв цвят на косата. Дано се окаже траен. Единственото, което не ми хареса е твърде малкото количество боя в опаковката. Нужни са две опаковки за цялостно боядисване на косата.


Гланц за устни High shine на Manhattan. Цветът е прекрасно кафяво, съдържа множество блестящи частици. Много ми харесва! Не лепне върху устните. Прави ги сочни обемни. Много е приятен за носене.



Мулти-защитен крем за лице Dr. Scheller, 50 мл. с касис и продовете на марула. Подходящ за всеки тип кожа. Много хубав и богат на вещества крем. Натуралните му съставки си личаха - ухаеше много специфично. Кожата ми го прие много добре. Прекрасен дневен крем.   



Крем за лице Creme peaux intolerantes на Avene. Прекрасен крем за чувствителна кожа. Имам още съвсем мъничко. Смятам да направя отделна публикация за него, защото си заслужава вниманието!



Уникалния спрей лосион за тяло на Premium. Използвах го след баня и нанасях по цялото тяло. Абсорбираше се много бързо, а какъв ефект имаше само... Супер кожа! Ароматът е ПРЕЛЕСТЕН! Ще си го купя отново, защото през лятото това е един от продуктите, който със сигурност трябва да имам. 

Масло от ленено семе. Имаше 60 капсули. Много доволна останах. Действаше ми отлично. Обичам подобни продукти.



Моят любимец сред ароматите на AVON - Rare Pearls. Беше ми подарък от майка за Коледа. Имам още около два пръста. Много нежно ухае. Направо се обливах с него.

Фон дьо тен Ideal shade, AVON. Вече не помня какъв цвят беше, а и се изтрило на опаковката. Останах с добри впечатления за него. Не е много покривен, но пък е много лек и се слива идеално с кожата. 

Спирала за очи No end на Manhattan. Цветът е черен. Трбява да придаде обем и дължина на миглите. Наистина ги правеше много хубави и не ги сплъстяваше. Забелязвах обаче едно ронене под самото око. Стори ми се, че изсъхна твърде бързо.


Оооо, ето, че стигнахме до един много любим мой продукт. Хидратиращата емулсия за тяло на Bilka. Съдържа екстракт от краставица и пъпеш. Уникален пъпешов аромат. Много, ама много свеж и приятен. Попива бързо и прави кожата много мека и приятна. Абсолютен фаворит при лосионите за тяло.


Satin Glow от серията Skin So Soft на AVON.  Това е овлажняващ лосион за тяло, който прави тен на кожата. Подходящ е за всички тонове кожа. Имам го от доста време. Използвам го в началото на лятото, за да не съм съвсем бяла. Обикновено не харесвам да нося рокли и поли, ако нямам тен. Затова го използвах, за да придобия някакъв, макар и минимален тон на кожата. Харесваше ми :)


 Моята любима Rexona, аромат Clear Aqua. Определено е един от ароматите, към които винаги се връщам. Харесва ми! Предпазва ме, не цапа, има суперски аромат.


 Лак за коса Drei Wetter на Taft. Има силна фиксация и се справя във всякакви ситуации. Държи здраво косата и съм доволна. Косата е издържала и при силен вятър и при голяма влага. Имах го от доста време, защото не го използвах често.







Шампоан за коса Color Care на Matrix. Той е против избледняването на цвета на косата, за блестяща, подхранена, защитена коса. Действието му ми хареса и правеше косата ми много хубава и добре изглеждаща. Бих го използвала отново! Балсамът от същата серия все още е в банята. Винаги изхабявам първо шампоаните, а след това и балсамите. Не мога да си го обясня :) Май трябва да спра да си слагам по цели шепи шампоан на главата :)

Укрепваща терапия за безжизнена и изтощена коса на AVON. Много удoбна опаковка - с помпичка. Продуктът е течен, бял на цвят, с мноогоо хубав аромат, типичен за продуктите за коса на AVON. Използвах го както на суха, така и на мокра коса. Напръсквах хубаво и я сресвах. Придаваше блясък и оставяше хубавия аромат за цял ден върху косата ми. 


Спрей за блясък Mirror Shine Spray за всеки тип коса на AVON. Напръсквах косата си и наистина сякаш блестеше. Много харесвам типичния за серията аромат. Продуктът беше много намален и си взех три такива опаковки. Това е първата изхабена. Радвам се, че имам още две и ще мога да му се наслаждавам по-дълго.

3 коментара:

  1. Имам такъв гланц на Манхатън и е много интересен и приятен цвят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е много интересен и чудесен! Не лепне и не се събира, а дава много блясък!

      Изтриване
  2. Хехехе, ще чакаме следващите празни опаковки :)

    ОтговорИзтриване