SYOSS GLOSSING SHINE SEA

юли 15, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Запечатайте блясъка
Грижа за запечатване на блясъка и лъскави отражения на косата.
Високоефективната формула на Syoss Glossing с ламинираща технология прави фибрите на косата по-силни. Крехката коса придобива дълготраен блясък и очарователни лъскави отражения.
 Днес ви показвам три продукта за коса на SYOSS. Използвала съм многоо, наистина много продукти на марката. С голямо удоволствие изпробвах и тези съвсем нови продукти. Както знаете много обичам косата си и смятам, че до голяма степен косата прави жената ;) А когато чух за блясък веднага реших, че това са моите продукти! Обещанията са да се запечата блясъка до 10 дни! Какво по-добро!!! Та, опитах и се впечатлих! Опаковките са доста големи, а цените напълно достъпни! За професионални продукти за коса са просто перфектните! 
Първият продукт е маска за коса.

МАСКА ЗА 10 ДНИ ЗА ЗАПЕЧАТАН БЛЯСЪК

  • интензивен и дълготраен запечатан блясък
  • за сияйни отражения
  • без утежняване на косата
Маската за коса е в много удобна, достатъчно голяма опаковка, за да ви стигне за дълго. Ползвам я вече от няколко седмици и смея да кажа, че ми хареса много! Косата ми не се заплита, има блясък, не се омазнява бързо! Много плътна и хубава става косата ми! Някак подредена косъм по косъм :) 

БАЛСАМ ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ НА БЛЯСЪКА

  • приглажда структурата на косъма и подобрява разресването
  • за дълготрайни бляскави отражения
  • без утежняване на косата
 Балсамът за коса е супер голямо количество, което ще ми стигне за многооо дълго времеее :) Нанасям съвсем малко количество върху косата си от корена до връхчетата, като прокарвам пръсти по няколко пъти, за да го разнеса по цялата дължина. Оставям няколко минутки и изплаквам обилно с вода. Косата ми става нежна и многооо гладка! Изобщо не се заплита и много лесно се разресва!



ШАМПОАН ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ НА БЛЯСЪКА

  • нежно измива косата за дълготраен запечатан блясък
  • за очарователни сияйни, бляскави отражения
Шампоанът от серията е с много приятен розов прозрачен цвят! Много добре почиства, омекотява, придава блясък на косата! 




 Цялата серия SYOSS GLOSSING SHINE SEA е повече от прекрасна и косата ми се повлия много добре! Скоро смятам да опитам и новата боя за коса на марката. Ако някой я е пробвал, нека да сподели мнение :) По принцип сменям шампоаните за коса и не се мия дълго време с един и същ :) Но вече знам кой ще бъде следващият :)Хвърлила съм око и на новата серия SYOSS ОЛЕО ИНТЕНЗ ТЕРМО ГРИЖА...
Разгледайте я: http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/hair-care/product_overview11/oleo-intense-thermo-care.html




Целувки! :* И не забравяйте да се глезите и през седмицата! Винаги! По всяко време!!! :)



0 коментара: