Френско грозде (rybiz) + портокал (orange) = RYOR

юли 07, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте, сладурковци!
Днес продължавам с козметичните находки! Ще ви покажа два много интересни продукти на непозната до сега за мен марка - RYOR!
Ето малко за самата марка, която на мен много ми допадна!
Ако в младостта си Ева Щепанкова се бе влюбила в шивач, то сега Чехия щеше да има своята Коко Шанел. Но тя се влюбва в младеж отдаден на органичната химия. Благодарение на това днес Чехия има своята Есте Лаудер.
В продължение на 17 години Ева Щепанкова работи в Института по лечебна и билкова козметика.1990 година на пазара се появяват първите два продукта с екстракти от натурални продукти – крем с екстракт от Френско грозде( rybiz) и портокал(orange). Появяват се на пазара с търговската марка RYOR. Веднага след промените института е закрит.” И тогава осъзнах, че не искам да продавам своя труд, а искам да работя за себе си” спомня си тя. ЕВА Щепанкова успява да договори с държавата наименованието RYOR за себе си.
Фирма RYOR е създадена през 1991 г. в Прага като стартира с производство на продукти за професионална употреба за работа в козметични салони. Благодарение на добрата си подготовка и опит ЕВА. Щепанкова започва да експериментира залагайки на естествени продукти, билкови екстракти и етерични масла - съставки добре познати в народната медицина. Разработвайки по свои рецепти продукти за традиционните услуги в козметичните салони, RYOR бързо се налага на пазара за професионални продукти.
Днес 20 години по-късно RYOR, предлага на клиентите си достъпен лукс. Най-новите разработки са серия с висококачествен хайвер от белуга. Невероятно добре е приета и БИО серията на марката. След толкова години на упорит труд Ева Щепанкова не е спряла да вярва, че добрата козметика трябва да е ефективна независимо от цената. Главното кредо на RYOR остава: ”Разкоша от добрата козметика достъпен за всяка жена”.
Фирма RYOR разполага с модерна лаборатория, гаранция за качествен контрол върху постъпващите в завода суровини и напускащите готови продукти.
Високото качество на RYOR, е гарантирано от най-модерна производствена линия, позволяваща контрол във всеки един момент на производството. Цялото производство на RYOR e сертифицирано по изискванията на ЕС, гаранция за качество и безопасност за човешкото здраве.
Всички продукти на фирмата са дерматологично тествани в Клиника за медицинска козметология и коригираща дерматология в Прага. Продуктите с марка RYOR, не са тествани върху животни. Продуктите на RYOR са тествани върху доброволци над 18 годишна възраст.
Марката RYOR бързо се налага на местния и международен пазар. Ежегодно участва на най-големите световни изложения в областта на бялата и декоративна козметика / Прага, Дюселдорф, Лондон , Москва Дубай, Болония и др./
Марката RYOR е позната в над 20 държави в света Канада, Америка, Испания, Русия, Унгария, Литва, Финландия, Словения, Словакия, Румъния, Украйна, Мексико Австралия, Англия и др.
Официален вносител на RYOR за България е фирма “Шами БИ” ЕООД.

 Ще ви представя тези два продукта на марката - крем за лице и измиващ гел за лице. Използвам ги вече някоко сдмици и е време да споделя впечатлението си за тях! То разбира се е много, много, много положително! Страшно много се радвам, когато открия някоя непозната до сега за мен марка и продуктите й ми харесат толкова много, че да не мога да спра да ги използвам! 
Това са ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ И UV филтър и ИЗМИВАЩ ГЕЛ С МИНЕРАЛИ.


ИЗМИВАЩ ГЕЛ С МИНЕРАЛИ

Нежен измиващ гел, богат на морски минерали. Подходящ за измиване и на силно чувствителна кожа. Подходящ за всекидневна грижа. Нанесене върху предварително навлажнена кожа на лице, деколте и шия. Нежно масажирайте. Запазва естественото рН на кожата. Изплакнете с топла вода. За всеки тип кожа.
Опаковка: 100 мл. Aрт.N: 0149
Активни вещества: екстракт от планктон и уреа
Цена: 15.00 лв.





Много готин продукт за вскиднвна употреба. Поместен  в удобна туба от 100 мл. Стискайки я лeко, взимаш нужното количество гел. Той  прозрачен на цвят. Хареса ми и това, че e подходящ за чувствителна кожа! Малко продукт почиства лицето ми отлично! Много хубав продукт за почистване на кожата!





 Разгледайте продукта ето тук:
http://www.ryorbg.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-14

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ И UV

 филтър

Лек, нежен крем богат на екстракт от семки на грейпфрут и вит. Е. Гарантирана дълготрайна дълбока хидратация. За всяка възраст. Предпазва кожата с UVА + UVВ филтри. За дневна грижа на нормална и смесена кожа. Дерматологично тестван.
Опаковка: 50 мл. Aрт.N: 12002
Активни вещества: вит Е, екстракт от семки на грейпфрут UVА + UVВ филтри
Цена: 19.00 лв.


Слд като съм почистила лицето си с гела с минерали, намазвам лицето си с вълшбния крем! Крeмът  е в супер опаковка. Много ми харесва дизайнът! Нанасям мъничко и лицето ми засиява - много лек и свеж крем. Не оставя мазна следа. Вижте сами, като разгледате снимките ми по-долу!










Може да открите продукта тук:
http://www.ryorbg.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0-19


Много ми харесват тези продукти. На сайта на марката: http://www.ryorbg.com можете да разгледате и останалите серии и да подберете подходящия продукт за вас. Има много серии и всички продукти изглеждат интересни. Със сигурност ще опитам ощ някои продукти на марката!

Хубава неделя на всиииичкиииии :))))))) 
Усмихвайтe се! :)

0 коментара: