Syoss Keratin

декември 18, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Мисля, че съм пробвала почти всички серии на Syoss. Много ги харесвам и видя ли, че има нещо ново, на мига го грабвам за тест. Наскоро от бранда ми изпратиха една от последните им серии - Keratin. Разбира се, веднага беше поставена в банята и тествана. Пише, че 90% от съставките са от натурален произход. Имаме шампоан, балсам и интензивен балсам. Имат за цел да направят косата по-силна, здраво изглеждаща, възстановена и загладена.Шампоанът е подходящ за склонна към накъсване коса. Възстановява и подсилва косата: изпълва косата с кератин за интензивен ефект. Заглажда косъма. Високотехнологична формула с комплекс от аминокиселини, които са основните градивни частици в косата и я поддържат силна и здраво изглеждаща.
Балсамът за коса помага за по-лесно разресване на косата и я оставя гладка и подхранена. Възстановява и подсилва косата: изпълва косата с Кератин за интензивен ефект.
Интензивният балсам е силен като маска за коса. Има гъста, плътна текстура. Подходящ е за слаба и склонна към накъсване коса - намалява накъсването на косата с до 95% за до 20 пъти по-устойчива коса. Формулата с аминокиселини и син лотус постига гладка и здраво изглеждаща коса, която е по-устойчива на увреждания.

Определено чудесни продукти, които трябва да пробвате. Много харесвам косата си с тях. Изглежда лъскава и загладена.

Вие пробвахте ли ги вече?

Целувки и до скоро!

0 коментара: