Natura Modo Био шампоан и балсам с баобаб

декември 10, 2023 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Несъмнено, за да имате хубава коса, трябва да заложите на хубава козметика. Наскоро се запознах с една нова за мен италианска марка, а именно Натура Модо. Предлагат сертифицирана, натурална и био козметика без петрохимични деривати, силикони, парабени, синтетични аромати или оцветители! Качеството на продуктите е на доста високо ниво, а цените им са изключително добри. Предлагат продукти за коса, тяло, лице. Разбира се, аз се спрях на любимите ми продукти за коса, тъй като много обичам да тествам нови неща и да глезя косата си. Спрях се на серията с боабаб, която е и техен best seller. Тя е за суха и третирана коса, каквато става моята след продължително използване на сешоар и преса, както и от климатичните условия навън през зимата. Съдържат органично и справедливо търгувано масло от баобаб. Маслото от баобаб се използва в Африка от хилядолетия за подхранване, мекота и блясък. Баобабът е богат на антиоксиданти, витамин С, витамин А, витамин D, витамин E и есенциални мастни киселини, които го правят чудесно природно средство за хидратация и подхранване на косата.

Изберете точно този шампоан, ако искате подхранване, мекота и еластичност. Има прозрачна текстура с приятен аромат. Изключително нежно и деликатно почиства косата докато прави мека пяна.

След шампоана нанасям от гъстия бял балсам с разкошен аромат. За него се казва, че е просто върховен и тук думата е "суперподхранване". Обогатен е с арганово масло, оризови протеини и местен зехтин. Още докато го нанасям, усещам колко мека и гладка става косата ми. След като я изсуша е супер лъскава, блестяща и копринена на допир. Наистина, това е балсам с невероятно богата и изключително подхранваща формула, специално предназначена за тези, които търсят нещо повече от обикновен балсам. Прави косата изключително здрава и лъскава. Просто много ми харесва резултата след използването на двата продукта. Винаги забелязвам колко добре изглежда косата ми след тях.

Споделете ми дали сте ги пробвали. В момента и двата продукта са с 10 % намаление. Можете да ги поръчате от сайта на бранда: https://www.naturamodo.com/ При първа поръчка (след записване за бюлетин) има 20% отстъпка, безплатни мостри и безплатна доставка над 29.99 лева.


Целувки и до скоро!

0 коментара: