Козметика EcoBe

декември 10, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

EcoBe определено ще зарадва всеки, който ги вземе за себе си или за подарък. Допълват се идеално и са просто перфектна цялостна грижа за лице. Има всичко от-до, за да се погрижите за кожата си така, както трябва. Първо, впечатлиха ме с така изчистените си опаковки с нежни картинки, показващи както съдържа дадения продукт. Матови на допир и много приятно усещащи се в ръцете. Определено самите опаковки, а дори и красивите кутийки, в които бяха, те приканват да си ги вземеш. И не няма да сгрешиш. Опаковката не подвежда, защото вътре се крият разкошни галещи текстури, които ще искате да нанасяте ежедневно. Оставят кожата кадифена и съвършена. Откакто ги имам, посягам само към тях и определено не ми се иска да свършват. Кожата ми свикна много бързо с тях и определено много си я харесвам както ги използвам.
EcoBe Почистващата пяна за лице със зелен чай Jeju Green Tea е тооолкова мека и нежна. Направо гали кожата. Прави пухкава пяна и измива разкошно. След нея кожата ми е божествено мека и гладка.
EcoBe Тонерът за лице с центела Cica AHA/BHA нанасям след като съм почистила лицето си. Поставям няколко капки върху тампонче и минавам по кожата или просто капвам директно в дланите и нанасям с потупващи движения. Чудесно успокоява и изглажда кожата, регулирала отделянето на себум.
EcoBe ампула хиалуронова киселина Hyaluronic Acid Boosting Ampoule е бустер ампула, която съдържа 8 типа хиалуронова киселина с различна молекула за усвояване в слоевете на кожата в дълбочина. Спомага за повишаване нивото на хидратация. Нанасям върху почистено лице преди крема. Имам чувството, че е една хидратираща бомба която кожата буквално изпива.
EcoBe серум с витамин С помага за възвръщане на естествения блясък на кожата с екстракт от лимон. Спомага за изсветляване на кожата и грижа за петна, насърчавайки по-ярък и здравословен тен. Има лека гел консистенция, която попива бързо без следи.
EcoBe околоочен крем с комплекс от 13 вида пептиди, който стимулира епидермалния растеж. Нежна текстура, която хидратира зоната около очите.
EcoBe кремът за лице със серамиди е прекрасен. Може би най-любмият ми продукт от всички. Хидратира кожата и я оставя прави кадифено мека.

Вие пробвахте ли ги вече?

Можете да ги откриете на: https://bestcare.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: