L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime

август 14, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Щом става дума за косата ми, не правя компромиси, а търся най-доброто. Разбира се, всеки е нерешителен, когато трябва да избира продукти, защото не е сигурен дали ще му паснат. Ако на някой дадени продукти са му допаднали, то същите може да са крайно неподходящи за друг. През лятото е хубаво да използаме слънцезащита за коса, която ще премахне остатъците от хлор и солена вода по косата ни и ще я предпази от въздействието на UV лъчите. Тогава май е идея по-лесно да изберем сред предлагащите се на пазара такива продукти. Отдавна познавам серията Solar Sublime на L’Oréal Professionnel и ето, че отново грабнах две от техните неща - маска и шампоан. Един приятел ги мерна и каза, че отдавна не е виждал точно тази серия и ако и вие не сте я забелязвали скоро, го направете, защото нещата са чудесни. Идеални са за възстановяване на кожата след плажа. 

Шампоанът L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime почиства косъма от хлора и солената вода в дълбочина, осигурява на косата защита от въздействието на UV лъчите, помага за подхранване и хидратиране на косата и чудесно изглажда косата и ѝ придава очарователен блясък.  
   

Подхранващата маска L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime й дарява перфектна регенерираща грижа след плажа и оставя усещане за красива гладка коса, сияеща от здраве. Съдържат UV филтър, алое вера и витамин E и не просто почистват косата в дълбочина, но и подхранва и предпазва от увреждане под влиянието на слънчевите лъчи.

Шампоанът измива прекрасно и оставя косата свежа и мека като кадифе, а маската допълва грижата и я прави блестяща и гладка. Свежият прасковен аромат само може да ви зарадва и да допълни удоволствието в банята. Превръща нанасянето на шампоана и маската в истински ритуал на свежестта!

А вие пробвали ли сте ги? Споделете ми какво мислите за тях.

Целувки и до скоро!

0 коментара: