Eucerin DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон

август 13, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Днес е леко мрачно и не е много подходящо за плаж, затова реших да си остана у дома и да напиша нов пост. От няколко седмици използвам тази супер приятна почистваща мицеларна пяна за лице на Eucerin, за която много искам да Ви разкажа. Тя е нов продукт от серията DermatoCLEAN на Eucerin и е просто супер за лятото.
Всъщност това е първата почистваща пяна за лице, която съдържа хиалуронова киселина. Тя е два вида. Първата е с ниско молекулярно тегло и прониква в дълбочина в кожата, като стимулира производството на собствена хиалуронова киселина в организма, като по този начин запълва и забавя сформирането на фини линии и бръчки. Втората е хиалуронова киселина с високо молекулярно тегло, която действа в повърхностния кожен слой и хидратира кожата. Освен хиалуронова киселина, която хидратира кожата, съдържа още APG комплекс, който почиства кожата ефективно и щадящо, без да нарушава бариерната й функция, както и глюко-глицеролът - отговорен за равномерното разпределение на водата в клетките, подпомага заздравяването на бариерната функция на кожата. 
Има за цел да почисти и освежи без да изсушава кожата, като същевременно я хидратира и подготвя за продуктите за грижа. Премахва дори и следи от слънцезащитни кремове с висок SPF. Подходяща е да се използва два пъти дневно - сутрин и вечер. Аз обичам да я използвам вечер, за да почистя кожата от замърсяванията и сутрин, за да освежа и подготвя лицето си за дневния крем и грим. Добра е за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Прави прекрасна мека пяна, която разнасям по намокрено лице с кръгови движения, а след това изплаквам с вода. Изключително пухкава, лека и деликатна. Това, че няма аромат също много ми допадна. Просто е страхотен продукт за летните дни, в които ти се иска нещо леко и освежаващо без тежки консистенции и аромати. Кожата остава чиста, гладка и дишаща. А ти пяна, вода, гел или мляко обичаш да използваш за почистване на кожата?
Можете да откриете мицеларната пяна с хиалурон Eucerin DermatoCLEAN по аптеките. Предлага в опаковка от 150 мл на цена 20.88 лв.

Целувки и до скоро!

0 коментара: