Моите летни любимци от Premium Health Products

юли 27, 2019 Maia Georgieva 1 Comments


Хей, привет!
Днес ще ви покажа моите летни любимци от Premium Health Products. Използвам козметиката им от години и имам огромни фаворити сред нещата им. Супер щастлива съм, когато добавят някои нови продукти и винаги нямам търпение да ги опитам. Повечето от нещата, които ще ви покажа сега вече съм ви показвала и то не един път. Това са ми втори или трети опаковки от олиото за тен, измиващия гел за лице, блестящото сухо олио за тяло. Без сухото олио с брокатени частици например не мога и цяло лято съм намазана постянно от горе до долу с него. Най-новият им продукт е захарния екфолиант за тяло Panthenol Extra Body Sugar Scrub Gel, който прави кожата копринено мекичка. Всички неща са супер летни, с прекрасни свежи аромати и текстури. 
Ето това е най-новия продукт на Premium Health Products, който нямах търпение да ви покажа. Мега летен, свеж и готин! Този ексфолиращ гел за тяло със захар и бадемово масло е просто върховен. Особено сега за лятото е голяма наслада. Текстурата му е блестяща и в нея си личат захарните частици. Премахва мъртвите клетки, активира притока на кръв, стимулира клетъчното обновяване, елиминира токсините. Нанасям го върху навлажнена кожа с леки кръгови масажиращи движения. При контакт с вода се разтваря и отмива. Оставя кожата божествено ухаеща и уникално гладка и мека. Просто на мига, още докато изплаквам кожата си, чувствам колко мекичка става. Трябва да го опитате!
Почистващия гел Panthenol Extra Face Cleansing Gel използвам от доста време насам. Това ми е втора опаковка, а предната ми стигна за месеци наред. Консистенцията му е доста гъста и обикновено ми е необходимо малко количество от него. Също така е прозрачен, с лек аромат. Изключително мек и нежен към кожата, не съдържа сапун. В състава му има пантенол, алантоин и лайка. Пише, че дълбоко почиства порите и отстранява грим, излишък от себум и замърсявания. Запазва естествения воден баланс на кожата, възстановява нормалното рН и жизнените сили на клетките. Използвам го ежедневно, за да почистя лицето си. Супер много ми харесва мекотата му и начина, по който работи без да дразни очите и да изсушава кожата. Прави нежна пяна, а лицето ми остава свежо и чистичко.
Следват два слънцезащитни продукта, които са с мен от началто на лятото. Първият е лосионът за тяло Sun Care Face And Body Milk със SPF30. Специално създаден за кожа, която е изложена на интензивно слънчево облъчване. Усъвършенстваната система от UVA и UVB филтри осигурява широкоспектърна защита срещу слънцето. Намалява риска от рак на кожата и ранно стареене на кожата при излагане на вредните UV лъчи. Витамин Е неутрализира свободните радикали. Каолинът и пантенолът елиминират прекомерното омазняване. Пантенолът има нежен охлаждащ ефект. Защитава безпогрешно и е изпитан и в най-големите жеги. 
Вторият продукт, който използвам след като имам вече някакъв тен е олиото за тен Sun Care Tanning Oil със SPF10. Съдържа UVA и UVB филтри, предпазва и подхранва кожата с високото съдържание на витамин Е и етерични масла. Неутрализира свободните радикали, които причиняват преждевременно стареен. Предпазва кожата от изгаряне и подпомага постигането на красив, златист тен и копринено мека кожа. Този продукт ми е супер любим на плажа. Има уникален слънчев аромат. 
Благодарение на тези две неща постигам златист и равномерен летен загар. Сега заедно с Premium Health Products ви даваме възможността да спечелите тези два слънцезащитни продукта. Посетете Фейсбук страницата ми и участвайте в играта ни.
А ето това е божествено нещо, без което определено не си представям лятото! Dry Oil Shimmering е 100% натурално сухо олио за коса, лице и тяло. Тази бутилка от сухото олио ми е втора и просто го обожавам! Тя е стъклена и изклежда изключително луксозна. Ароматът му също е луксозен и не мога да ви опиша колко добре ухае. Използвам го за цялото тяло след баня. Понякога първо нанасям лосион, а след това и от това сухо олио. То възстановява, подхранва и омекотява кожата, придавайки й блясък и деликатно златно покритие. Абсорбира се изключително бързо и не оставя мазни следи. Подчертава уникално тена, като му придава нежно златисто сияние и блясък. Просто перфектното сухо олио. Чувствам кожата си прекрасна след него - омекотена, нежна, с леко блестящо сияние. Тенът ми е подчертан и бих казала, че дори го прави да изглежда по-наситен. Пленителният аромат се носи след мен. Обичам!


Всички продукти можете да откриете на https://www.facebook.com/PremiumHealthProductsBulgaria, а от съвсем скоро и на техния нов сайт.



Целувки и до скоро!

1 коментар: